[]

Akıllı Saat Önerisi

İyi akşamlar ahali,

Akıllı saat almak istiyorum araştırayım dedim ama özelliklerinden çok bir şey anlamadım hepsi aynı gibi duruyor. Canlı olarak gidip bakma fırsatım pek olmadı bileklerim ince o yüzden kadına uygun olabilecek, kaba olmayan, kaliteli görünen, ağırlıklı olarak bildirimleri takip etme amaçlı kullanacağım bir saat arıyorum. Yani sporcu falan değilim estetik ve dayanıklı olması ilk önceliğim. Var mı önerebileceğiniz bir model?

Max 2000 TL bandında olması tercihim. Altı olursa daha iyi olur.
teşekkürler

 
Üç tane alternatif var bence saat konusunda;
iOS için en iyisi Apple watch
Her platform için fiyat performans Xiaomi amazfit bip
Profesyonel Spor için garmin ve türevleri

Bunlar dışında zilyon tane Çin malı saat var, hepsi temelde aynı işi yapıyor ama Xiaomi içlerinde en kalitelisi. Samsung iyi hoş fakat o paraya Apple watch alınır (iPhone var ise elbette).

Sizin için tavsiyem 300-400 liraya amazfit almanız. Bunun altı kalitesiz, üstü de Apple watch'a kadar gereksiz pahalı olur.
  • orient blue  (21.12.19 21:15:13) 
@orient blue yanıtınız için teşekkürler. Modele baktım şimdi fakat çok estetik gelmedi bana neden bilmiyorum çok plastik değil mi :/


  • alaimisema  (21.12.19 21:52:40) 
Fitbit modellerine de bakabilirisiniz. Ben uzun zamandır fitbit charge hr ve sonra charge 2 hr kullanıyorum. Hr nin anlamı nabız ölçer özelliği olması.


  • panamera  (22.12.19 05:47:01) 
apple watch kullanıyorum. çok memnunum


  • neda22  (22.12.19 10:06:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.