[]

duyurunun mucitleri yardım gerek UPDATE 3 mutlu son

ilk duyuru
www.eksiduyuru.com
ikinci duyuru
www.eksiduyuru.com

Mutlu son arkadaşlar. çarşamba günü yönetim ile konuştum. orayı açmaları imkansızmış.

son kez şansımı denemek için tekrar baktım ışık tutup. telefonu oraya sarkıtmaktan korktum ya düşerse diye. baktım baktım yok. en son uzaktan tutup denedim. o zaman gördüm. airpodsum canım kulaklıkğım orada terkedilmiş duruyordu.

mıknatısımı(100kg çekiyor tam demir ise) ve ipimi arabaya aldım. sabah şirkete gittim. ipimi mıknatısa dolayıp o delikten soktum. inanın tom cruise mission impossible gibiydi. balık gibi birkaç kez salladım. işe yaramadı. o deliğin içi de metal olduğu için görevim gittikçe zorlaşıyordu. her yere yapışuyordu mıknatıs.

mıknatısı yapıştığı yerden kurtarınca metal yer titriyor benim kulaklığın yerini değiştiriyordu.

daha dikkatli olmak gerekiyordu. ustaca sallamaya devam ettim. 1 olmadı 2 olmadı 5 olmadı. en sonunda bir deneme sırasında tutturduğumu hissettim. mıknatısımı yavaşça çektim. canım airpodsum sağ sağlim elimde duruyordu.

teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. yardımlarınız için duyuru ekibi. bunu beraber başardık.

otopark genel
i.hizliresim.com

delik
i.hizliresim.com

yakından delik
i.hizliresim.com

kurtarış
i.hizliresim.com

kurtarış 2
i.hizliresim.com

kurtarış 3
i.hizliresim.com

daha iyi kurtarış fotoğrafları koymak isterdim ama tekrar aiprodsu o deliğe sokmak istemedim. gerçekten şansa bala kurtardım aleti ya.

 
Gerçekten çok aksiyonluydu:) Geçmiş olsun.


  • Başkalaşım  (21.12.19 20:17:23) 
Eline sağlık, azmin elinden hiç bişey kurtulamaz.


  • John Bloor  (23.12.19 08:11:56) 
Geçmiş olsun :)))


  • denizmaniaherif  (23.12.19 14:09:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.