[]

Akıllı yer süpürgesi öneri ricası

Merhabalar;

Bir tane akıllı yer süpürgesi alayım diyorum. Gündüzleri evde kimse olmuyor karakedimizden başka. Biz yokken periyodik olarak çalışsın, odayı ve holü (benim odam ve hol dışında diğer odalara giremiyor kedi) kedi kıllarından arındırsın diyorum. Çünkü özellikle annem pek bir muzdarip kedi kıllarından. Ben fark etmiyorum bile o kılları. Sonuçta en çok kediyle benim odamda takılıyoruz ve geceleri de aynı yatakta götlü başlı uyuyoruz. Yani özetle zaten benim her yerim kedi kılı oluyor. Ama yıllarca alıştığımdan neredeyse hiç fark etmiyor, etsem de hiç rahatsız olmuyorum.

Sözün özü hangi modelleri önerirsiniz? kalkıp da 4-5 bin tl de vermek istemiyorum. aşağı yukarı 2 bin tl'yi geçsin istemiyorum. ama kafam da pek ağrımasın istiyorum. Bu kıstaslar ışığında, işini layığı ile yapan hangi modelleri önerirsiniz? hangi modelleri kullanıyorsunuz?

 
1,5 yıldır linkteki Xiaomi v1'i kullanıyorum, acayip memnunum.

www.amazon.com

Benzer bütün duyurulara aynı yanıtı veriyorum. Alet çok başarılı. 2 günde bir çalıştırıyoruz. Evde sadece salonda ikea'nin hasır gibi halılarından var, diğer odalar ve banyolar laminant/karo. Hiç eşik yok. Giremeyecegi yere (dar ya da alçak) girmiyor, aşırı kablo karmaşası yoksa takılmıyor. Bizim eşyalarımız az ve yüksek, her şeyin altına giriyor. TV'nin altındaki falan kabloları kablo sarma aparatıyla toplar yerden yukarı alırsanız mis gibi çalışır.
  • orient blue  (21.12.19 14:01:45) 
Xiaomi +1


  • karacigerim vur kadehlere  (21.12.19 14:26:30) 
Xiaomi’nin en ucuz modeli var bende memnunum. Trendyol’da 2350’ye düştüğünü yazmışlardı geçen burda.
Xiaomi Vacuum Mop (1C) olarak aratabilirsiniz.

  • cilekli pasta  (18.08.20 07:20:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.