[]

askerlik sonrası yoklama işlemleri

birden dank etti, bunun yıllık bi cezası falan var mıydı yaptırmıyorsak?




 
sanırım var.
ama askerlik şubenizin faks numarasını öğrenip faks ile yoklama yaptırabiliyorsunuz. Ben öle yapıyorum her sene.

""""
........ askerlik şubesi başkanlığına
2010 yılı askerlik yoklaması için ikamaetgah bilgilerim aşaşğıdak gibidir.
adres
tel
"""

benzeri bir dilekçe fakslamak yeterli oluyor
  • Rmdy  (20.04.10 15:01:53) 
cezasi var ve tikir tikir oduyorsun. miktarini simdi hatirlamiyorum, canimi acitacak kadar cok degildi ama asabimi bozacak kadar coktu. dolayisiyla, yoklamalari ihmal etme. yoklamanin ne oldugunu merak eden arkadasa: askerden terhis olan herkes 45 yasina kadar (hekimlerde 54 yasina kadar) bagli oldugu askerlik subesine posta yoluyla muracaat ederek ikametgah bilgilerini bildirmek zorundadir. 2-3 kere atlatirsan para cezasi gelir.


  • compadrito  (20.04.10 15:27:48 ~ 15:28:22) 
simdi ogrendim ben de duyuru icinde soru sordugum icin silmisler sorumu. artik internetten yapiliyormus sanirim eksisozluk te okudum. ayrica er-erbaslar icin 31 yasina kadarmis bilginize.


  • mulayim ters  (20.04.10 15:42:49) 
şubeyi aradım. borcum nedir ne yapmam gerekir diye. nüfus cüzdanınızla buraya gelmeniz gerekiyor dediler. telefonla öğrenemiyor muyuz dedim. hayır dediler. en kısa sürede gideceğim, buraya sonucu yazarım.


  • stanley weber  (20.04.10 16:52:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.