[]

Erkek tavlama taktikleri

Azıcık uzun olabilir ama akıcı bir şekilde yazmaya çalıştım. Yardım bekleyen bir insan var.

Üniversite 1. sınıfa giden (ama 21 yaşında) bir kız var, haftada birkaç kez denk gelirlerse anca gördüğü bir çocuğu çok beğeniyor. Muhtemelen 3. sınıf veya son sınıfta çocuk. Ciddi yapılı duran, sadece erkek arkadaşlarıyla takılan bir çocuk.

Kız son haftalarda denk geldiği yerde peşine takılıp gitmiş birkaç kere çocuğun, uzakta onu görünce sırf onun önünden geçmek için yolunu uzatıp acayip bir kapıdan (okulun içindeki yemekhane deposunun kapısı sanırım) okula girmeye çalışmış ve herkesin dikkatini çekmiş.

Saçma sapan şeyler yapmış kısacası. Bunlar olurken çocuk kıza bakmış (camın yansımasından görmüş kız bunu), ki genelde kızlara pek bakmayan biriymiş, ama bu bakış daha çok "kim bu manyak geri zekalı acaba" tarzı boş bir bakışmış. Kız da bunları yaparken utandığı için sümsük sümsükmüş hep çocuğun çevresindeyken.

Şimdiii... Kız iyice rezil olduğunu düşünüyor çocuğa. Aslında gayet özgüvenli ve fırlama sayılabilecek biri ama kendi görünüşünü beğenmediği için çocukla tanışmaktan çekiniyor. Bir de ne diyebilirim ki diyor. Merhaba tanışabilir miyiz dersem beni tersler belki diyor, ayaküstü zaten kötü olur diyor vs...

Ayrıca çocuk sürekli arkadaşlarıyla ve hep ciddi bir duruşu olduğu için yine ve yine çekiniyor yanına gidip tanışmaktan. Hem çocuğun sevgilisi olabilir, hatta evli bile olabilir çocuk. Bunları düşünüyor ve kesinlikle açılamıyor.

Benim bu kıza vereceğim tavsiye kalmadı, size sorayım dedim. Cevapları verirken çocuğu haftada bir iki kez anca gördüğünü de hesaba katalım ve hep birlikte şu kıza yardım edelim lütfen güzel fikirlerle, artık kafayı yemek üzereyim de ben onun yüzünden.

(Not: Kızımız çocuğu fazla elit ve olgun buluyormuş giyim tarzından vs anladığı kadarıyla, kendisiyse 16 yaşında gösteren sade tarzı olan ortalama güzellikteki sırdan bir kızmış. Dolayısıyla çocuk ona bakmazmış djslsnsö)

 
çocuğa ateş etmesin kaybeder.


  • monkey  (21.12.19 01:02:43) 
instagramdan yaz. instasını bulamazsan direk git konuş selam iki dakikan var mı ben seni gördüm tanışmak istedim gül filan çocuk da hoşlandıysa bu iş olur


  • lata  (21.12.19 09:33:55) 
merhaba de gerisi gelir


  • hasmetizm 2046  (21.12.19 10:08:11) 
Aslında bu soruya cevabim bosuna gitme cevap olumsuz olur demeye geldim ama yine de sana bir önerim var. Ilk tavsiyem gidip tanışma gibi bir hata yapma. Sana muhtemelen ne ayak bu diyecektir. Eğer bir şeyler hissediyorsan normal bir arkadaş gibi tanış ve onunla zaman geçirmeye çalış eğer sana ilgisi olursa her şey daha kolay olur.


  • opitseri  (21.12.19 10:58:53) 
Çocukla gidip tanışmaya kalkmasın.
Sosyal medyada bulup iletişim kurmaya çalışsın.

  • chitosan  (21.12.19 12:20:26) 
Muhtemelen çocuk kızı fark etmemiştir bile; rezil oldum, abuk subuk şeyler yaptım gibi düşünceler hep bizim fark edilme isteğimizden geliyor aslında. Hepimiz sağa sola, insanlara bakıyoruz gün boyunca, hangisi aklımızda kalıyor? Yani şu anda olay "biri var, ben de varım. Nasıl açılabilirim?" seviyesinde diye algıladım ben.

Instagram diyorum ben de.
  • sopiro  (21.12.19 15:29:23) 
Anladığım kadarıyla çocuk onu fark etmiş. Eğer hoşlansaydı o kesinlikle kızla tanışmak için yanına gelirdi diyorum. Arkadaş grubuyla dolaşması vs. bir engel değil.


  • Sonsuzluk ve Bir Gün  (21.12.19 16:06:18) 
Yanından geçip giden birini fark ettiğini sanmıyorum çocuğun. Öylesine bakmıştır bence. Rezil oldum diye düşünmesine gerek yok, çocuk hatırlamıyordur bile muhtemelen.


  • wmeh  (21.12.19 16:24:42) 
Abi gitsin çocuğun yanına ateş istesin,saat kaç desin,hangi dersi bekliyorsun desin oradan muhabbeti ilerletir herhalde.Zaten çocuğun ilgisi gram varsa tc kimlik numarasına kadar alabilir yani.İlgisi yoksa da umursamaz.


  • wacot  (24.12.19 14:09:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.