[]

Bir taksinin duragini bulmak

Simdi olay su, bi arkadasimiz sabah isyerine taksiyle geliyor. Taksiciye binmeden 100 lira bozugu olup olmadigi soyluyor. Taksici de yolcuyu aliyor.
Sonra yol boyunca soyleniyor vay efendim hic param kalmadi falan.
Is yerine grlince arkadas yuz lirayi uzatiyor. Bu ne diye bagirmaya basliyor.
Sordum bozugunuz var mi deyince de Yok almiyorum para diyor.
Arkadas iniyor, arkasindan bagiriyor helal etmiyorum hakkimi diye

Arkadas da ben de helal etmiyorum, sikayet edicem deyince
Para mi verdin gerizekali diye bagirip aractan iniyor. Is yerinin onunde dakikalarca bagirip kufurler yagdiriyor. Sonra guvenlik gelince kaciyor.
Kameranin kor noktadina grldigi icin durak adi gorunmedi. Ama plakasi elimizde.
Duragi nasil bulunur?

 
nasıl bulunur bilmiyorum ama zaten bulmayın, bulup ne yapacaksınız? dövelim desen uğraşılmaz, şikayet edelim desen durak sahibi telefonda "aman tabi efenim tabi efenim" der kapatınca taklidini yapıp alay ederler.

illa şikayet edilecekse taksici esnaf odası mı ne var, hem oraya hem zabıtaya şikayet edin, mümkünse varsa video görüntülerini de ekleyin.

ayrıca taksici 100 lirayı önce alıp sonra "bu ne" diye bağırmaya şov yapmaya başlayıp sonra parayı geri verdiyse muhtemelen o arada sahtesiyle değiştirmiştir, paranızı da bi kontrol edin.
  • kambek  (20.12.19 12:19:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.