[]

Burun kanaması

Merhaba yaklaşık 2 3 yıl önce burnum bir kaç kez kanamıştı ve bu kanama oldukça uzun sürmüştü. O zamanlar bu üst üste bir iki yıl kış aylarında olmuştu. Soğuktan ve burnu temizlerken burun damarlarını zorlamaktandır diye düşünmüştüm. Bugün sabah kalktıktan sonra durup dururken yine burnum kanamaya başladı ve yine oldukça uzun sürdü. Bu defa hiçbir şey yapmadan kanaması garip geldi. Acaba bu kanamaların nedeni önceki düşündüğüm gibi midir? Yoksa burun kanamalarının daha farklı nedenleri var mıdır?




 
gecen yil olmustu bende de. dusta falan bir anda sakir sakir akiyordu. (damlama degil akma).

doktora gittim, panik yapma yarim saat aksa da sana bise olmaz demisti. damarlardan biri mi ne catlamis. tam hatirlamiyorum ama yakmisti sanirim. kaynak gibi bir sey. eger bu tutmazsa baska bi islem yapicaz dedi. o gunden sonra akmadi.
  • brkylmz  (20.12.19 10:31:56) 
ciddi bir durumun habercisi de olabilir. bence doktora görün.


  • foolrules  (20.12.19 10:53:39) 
Denizden yüksek ortamlar, kuru ortamlar, kan sulandırıcı ilaçlar ve yüksek tansiyon kanama sebepleridir. Sümkürmede zorlama da var tabi. Burnunuz kanadığı an hemen aynaya bakın gözlerinizde de kırmızılık olursa bi doktora görünmelisiniz.


  • dakota  (20.12.19 11:52:37) 
Burnunuzda kamburluk falan varsa kemik batıyor olabilir. Daha önce bana da oluyordu. Gecenin bir yarısı uyurken burnum kanıyordu


  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (20.12.19 16:29:25 ~ 16:29:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.