[]

Krismıs için strazburg ve prag

Merhaba Sayın Romalılar
2 gün strazburg ve 3 gün prag olmak üzere 5 günlük tatil planım var
Strazburg ve Prag için yapılacak neler vardır. Varsa tavsiyelerinizi alırım.


 
@xportant
Hocam başka izin yokki:( Aralık 26 da başlayıp ayın 1'inde döneceğim

  • retarder  (19.12.19 18:20:56) 
Hangi Kirismis icin? 26 Aralik ile Noel bitiyor.

Sonraki iki gün yine biraz canlanir ortalik.

2 gün Strazburg yerine 1 gün Strazburg, 1 gün Freiburg. Otobüs ya da trenle gececekseniz, Prag icin yolda cok vakit gecirmek zorundasiniz. Ben olsam Prag´a gitmezdim. Almanya güneyinde kalirdim. Ayrica dikkat edin, polisler birkac sene onceki olaylardan dolayi ekstra irkci davraniyorlar yilin bu zamanlari.

Strazburg´da cok ruzgar yoksa kilisenin tepesine cikin. Saraba merakiniz varsa harika Riesling, Gewürztramminer ve Pinot Grisleri var bölgenin. Ayrica, sarap almak icin de Paris ile yarisan sarap shoplari var. Terek Wines´de servet birakmadan sarap alabilirsiniz. Alsas´in yemekleri de iyidir, bir lokal restauraantina gidin kesinlikle. Bunun disinda, zaten eski sehir bolumu cok ozel; orayi gezmenizi burada herkes tavsiye edecektir.
  • buf-e kür  (19.12.19 18:45:28) 
Prag için 1 tam gün yeterli
3 gün çoook fazla

  • otopsicocugu  (19.12.19 20:40:04) 
Strazburg'dan colmar'a gecebilirsiniz. Acayip guzel bir yer.


  • nax  (20.12.19 00:57:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.