[]

Türkiye'den Almanya'ya evden eve nakliye fiyatı nasıl?

Merhabalar,

Daha önce Türkiye'den Almanya'ya evini taşıyan oldu mu? Hep metreküp fiyatı veriyorlar ve aldığım fiyatlar metreküp başına 125-175 euro civarı dalgalanıyor (gümrük işlemleri, eve teslim + montaj dahil).

Daha önce bu şekilde evini taşıyan varsa sizin aldığınız fiyatlar nasıldı? Sizce bu fiyat iyi mi?

 
Geçen cuma ablamlar taşındılar. Metreküp fiyatını bilmiyorum ama Türkiye'de 3+1 evde oturuyorlardı. Abartı eşyaları yoktu, beyaz eşya olarak sadece çamaşır makinası götürdüler. 5 bin euro ödediler, ayrıca sigorta için de 1.600 euro ödediler. Ve eşyalar 6 haftada gidecek.


  • suppermaster  (19.12.19 00:12:46) 
Vazgecmelerini soyleyin. Fiyat ne verirlerse versinler, pahali olacak. Hic gerek yok. 5 bin 6 bin Euro ile 2 kez eve mobilya alirsiniz Almanya´da.

Burada herkes 2. el mobilya bakar, IKEA en ucuz mobilyacidir zaten. Ne ekolojik ve ekonomik. Akillica bir davranis degil.
  • buf-e kür  (19.12.19 00:16:35) 
Hangi tür bir delilik buradan oraya beyaz eşya taşımaya sebep olur ki? 300-500 euroya satılıyor zaten. Bkz: saturn.de
5000. Euro almanya icin cok guzel para, soruya tam yanit olmadi ama ben de mantikli bulmadim, bir dost.

  • her giriste sifresini unutan adam  (19.12.19 00:42:28) 
Izmirden Praga aldigim en uygun fiyat 5700Euroydu 3+1 ev eyasi icin. Hepsini satip IKEA'dan aldim. Biraz daha pahaliya geldi ama komple sifir ve garantili esyamiz oldu, gumrukten gecer mi, ne zaman gelir diye catlamadik, nakliyecilerle muhatap olmak zorunda kalmadik.

Yurtdisi nakliyede paketleyen ve yukleyen, iki tarafta da gumruk kontrollerini yapan, indiren ve kuran farkli ekipler oldugu icin problem cikmama olasiligi yok gibi.

Bu arada olumlu yorumlari olan bilindik bir firma 12000Euro fiyat vermisti.
  • erectrode  (19.12.19 17:03:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.