[]

garanti kapsamında servise verdiğim

ürünümün değişim olacağını daha üst model farklı bir ürün göndereceklerini ürünün müşteri hizmetleri bana bildirdi. fakat bahsettikleri ürünün kendi web sitelerinde bile olmadığını benim ürünümün aynısını istediğimi belirttim.fabkisanın bu ürünü verdiğini muadili olan bir ürünü gönderebileceklerini söylediler böyle bir hakları varmıdır bir de 20 iş günü dolalı 4 gün geçti ne yapmalıyım böyle bir opsiyonları varmı ürün delonghi filtre kahve makinesi bu arada teşekkürler.




 
Bu sana sundukları seçenek. Hakem heyeti yolunu tercih edersen iade alma şansın olabilir. O da fatura tutarı kadar olur. Ürünün güncel fiyatı değil. Bu arada aynı ürünü sağlamak zorunda değiller.


  • baal  (18.12.19 21:01:07) 
20 is gunu gecince degisim der hakem heyeti de zaten ama aynisini temin etmek zorunda degiller daha dusuk bir model vermedikleri surece.

baskasi olsa sevinir ama ben olsam ben de alistigim urunu isterdim.
  • yoggi  (18.12.19 21:27:30) 
Firma değişim sunuyorsa kusur olduğunu kabul etmiş demektir. Hakem heyeti iade der bu durumda.


  • baal  (19.12.19 08:50:31) 
O ürününü üretimi durduğu ve artık temin edilemediği için bir üst modelini verirler kanunen, zaten mantıken de yapacak başka bir şey yok ki.


  • John Bloor  (19.12.19 08:55:00) 
sanırım firmadan firmaya değişiyor yaşasın tüketici hakları:)


  • dudek  (19.12.19 16:35:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.