[]

Motorsiklet sürerken bacağı sıcak tutmak

Önlem almazsam kötü sonuçları olacak bu soğuklarda. İçlik giyemem kaba duruyor resmi kıyafette. Battaniye örtemem galiba. Pratik ve taşınması kolay ne kullanabilir, giyebilirim?




 
içlik değil de normal pantolonun üstüne giyilen rüzgar kesici pantolonlardan olabilir.


  • chavezding  (18.12.19 19:38:10) 
Rüzgar geçirmeyen kumaştan yapılmış bir pantolon giyeceksin. Önemli olan rüzgarı dizlerden yememek, yoksa ileride romatizma.


  • el conquerador  (18.12.19 19:53:46) 
amerikada 'leather chaps' diye bişey giyiyorlar. giyip çıkarması pratik diye düşünüyorum.


  • heidi'nin dedesi  (18.12.19 20:03:56) 
Şehir içinde maksimum 50 civarı hızlarda kullanıyorsan koruyucu dizlikler işe yarıyor. İçine de termal içlik giydin miydi tamamdır.


  • i ve been mistreated  (18.12.19 20:11:39) 
Lbc yandan fermuarlı motosiklet pantolonu al bir tane. Giyince keşke daha önce alsaydım diyeceksin


  • okumakserbestbegenmeksart  (18.12.19 22:29:44) 
çok komik gelecek ama, pantolon olarak içeri çok rüzgar geçirmeyen herhangi bir pantolonu giyin. içine ise kadın çorabı :( bildiğin külotlu çorap. bisikletçiyim, kışın uzun turlarda eskiden külotlu çorap giyerdik. sonra sonra bu termaller çıktı ama inan termal içlikler külotlu çorap kadar ısıtamıyor ve daha kalınlar...


  • Tears of Devil  (18.12.19 23:35:05) 
Bunun için en güzeli diz örtüsüdür. Motosiklet pantolonu elbette daha estetik ve koruyucu ama soyunmak giyinmek dert olabiliyor.

Motorunuza uygun diz örtüsü alırsanız hem soğuktan hem yağmur çamurdan korunursunuz.
  • John Bloor  (19.12.19 09:12:52) 
motosiklet surerken giymeniz gereken sey motosiklet pantolonu.
sukuter de olsa vitesli de olsa 2km de olsa 20km de olsa motosiklet pantolonu giymek gerekir.
yandan fermuarli olanlar var, ayaginizda ayakkabiyle bile giyip cikarabilirsiniz.
pantolonun icinde zaten diz korumasi takili olacagi icin usumezsiniz de.
pantolonu da kiristirmaz.
  • jimicik  (19.12.19 09:51:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.