[]

Mekan giriş ücreti

Bir mekana giriş gece 3'e kadar ücretsiz 3ten sonra 50tl. Tekno çalan bir club.
Tam tersi olması daha mantıklı değil mi?



 
ortam 3ten sonra cosuyordur.


  • in vino veritas  (18.12.19 18:48:08) 
Mesela benim bulunduğum ildeki bir clup 12’ye kadar girersen enerji ve vodka ikram ediyor. 12’den sonra girersen ikram yok. Bunun sebebi de bulunduğum ilde millet 1’e 2’ye kadar pubta içiyor. Kafa güzel olunca cluba geçiyor. Senin anlattığın duruma benzer bu da. Para almıyor ama ikram da yok.


  • Pleiades  (18.12.19 19:04:13) 
değil. tekno mekanı olduğuna göre zaten prime time 3-6 arası diye tahmin ediyorum. dolayısıyla 3ten önce gelip mekanda içmeni istiyorlar, girişi de nasıl olsa gelirsin mekan çoşana kadar içersin diye almıyorlar.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (18.12.19 19:18:10 ~ 19:18:32) 
Mekanın adı ne ?


  • otopsicocugu  (18.12.19 20:00:37) 
Bunun kesin bir kuralı olmaz. Müşteri profiline, çevre rakip mekanlara, mekanın saatlere göre doluluğuna göre değişebilir. Her mekanın zirve yaptığı saatler vardır bu mekanda 3den sonra yoğunluk oluyor olabilir. Müşteriler 3e kadar içeceğini başka mekanlarda içiyordur zaten, 3 den sonra harcamaların düştüğünü görmüşlerdir, dengelemek için extra ücret koymuşlardır. 3den sonra it, kopuk, serseri düşük profil müşteri geliyordur, onları caydırmak için olabilir. Sırf ortama bakmak, tuvalet ihtiyacını gidermek gelen tipler falan elemek. 3den sonra kız erkek oranı kötüleşiyordur, ücretle bu oranı dengede tutmayı çalışıyorlardır, kızlar ücretsiz giriyordur. Mekanın asıl programı, ana dji 3den sonra başlıyordur falan filan.


  • neverletyougodown  (18.12.19 20:58:32) 
@neverletyougodown bu konuda master yapmis galiba, takdir ettim :)


  • toprakbaba  (18.12.19 21:23:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.