[]

Simit sarayı olayları

Ziraat bankası ve simit sarayı olayı nedir?




 
ziraat bankası simit sarayına oluyor. daha geçenlerde para yok diye tank palet fabrikasını ve bir dünya başka fabrikayı yabancılara sattık. ziraat bankası "hiç paramız yok, ayvayı yedik biz zaten" dedi. şimdi 1 liralık simit satan firmaya milyon dolar yatırıp ortak oluyor. konu bu.

edit: rakam yarım milyar dolar.
  • Tears of Devil  (18.12.19 14:35:45 ~ 14:36:57) 
daha da açığı 500.000.000$ yani yazıyla beş yüz milyon dolar


  • foolrules  (18.12.19 14:39:25) 
soyle ki adamin biri sisirme bir firma kurmus, devletten de bayaga bir tesvik almis. bunlari yaparken bayaga bir borcla yapmis. aslinda para kazandigi falan yok, surekli sube acip durmus borclari da yarim milyar dolar falan olmus. birincisi devlet tesviki vs derken paralari acik acik cukkalamis hatta kendine 20 milyon dolarlik ozel ucak almis. simdi de ziraate bu sirketi kaktirmaya calisiyorlar, adam ziraatten hem para alacak hem de borclarini onlara kitlicek. ziraat'in aldigi borcu da devlet uzerinden biz vatandaslar odeyecegiz. kisacasi yandaslar, halkin parasini hortumluyor.


  • ubi dubium ibi libertas  (18.12.19 14:41:51) 
İtibardan tasarruf olmaz Londra'da rus oligarkın, arap şeyhinin takıldığı caddelerde dahi dükkanımız var. Simit Sarayı yazısını görünce gururla doluyoruz, kerizler de finanasmanı sağlayacak o kadar, 15 temmuz şehitlerimizin kanı feda olsun.


  • freedonia  (18.12.19 15:36:19) 
olay özetle aptal ve şişman bir hayvanın hiç bir şeye tepki vermediğini farkeden parazitlerin hücum edip patlayıncaya kadar emmelerine benzetilebilir. vücut artık iflas edincede kancalarını çıkarıp bir ömür rahat yaşayacaklar.


  • n62  (18.12.19 16:52:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.