[]

arızayı gidermeyen komşu nereye şikayet edilir?

üst katımdaki yaratıkların tuvalet ya da banyosundan bizim salona su damlıyor. acaba bunu tamir etmesi gereken biz miyiz yoksa onlar mı? daha önce söyledik yalandan alçı yaptım falan dedi ama yine aynı şey. yine söylüyoruz tersliyor, yaptık daha ne yapalım falan diyor. salondan saniyede bir su damlıyor kova falan koyduk. resmi olarak bi hakkım var mı, neler yapabilirim?




 
En temizi sigortanız varsa sigortayı aramak. Ikinci ayakta yönetici bu sorunu çözmeli.


  • allah yazdiysa bozsun  (18.12.19 00:10:54) 
annem bu konuyu araştırmıştı sanırım belediyeye şikayet ediyorsunuz halk sağlığını tehdit diye gelip sularını kesiyorlarmış... şikayet merciinden cok emin değilim ama böyle bir şey


  • omonia  (18.12.19 00:18:27) 
sigortanız varsa hiiç uğraşmadan arayın böyle böyle diyeyin. zarar neyse yapıp karşı taraftan tahsil edeceklerdir.


  • ozdek  (18.12.19 02:04:06 ~ 02:04:24) 
Normalde dava açıp ugrasabilirsin. Şikayeti bilmiyorum ama su ondan damlıyorsa ki ondandır evet yaptırmak zorunda. Yoksa dava aç


  • Topalordek  (18.12.19 07:51:37) 
daire yapıları farklı mı,üst katın banyosundan sizin salona gelmesi enteresan onların tuvalet banyosundan aktığına emin misiniz ? daha önce üst katta tesisatçı gelip baktı mı ?


  • fezagezgini  (18.12.19 09:56:45) 
Üst katın wc'si alt katına salonuna nasıl gelir be abi.
Çin'li müteahhite mi yaptırdınız evi?
Acilen sorunu üst katın çözmesi gerekir öyle saçmalık mı olur?
  • wolfg  (18.12.19 13:32:54) 
Belediyeye başvurun, sorunu çözmezlerse sularını kesip mühürlüyorlar diye biliyorum ben de.

Tabi bunu yapmadan önce komşuya anlatın, mesela

"komşu çözüm için belediyeye gidip sordum, dilekçe verirsem gelip suyu keseceklerini söylediler, ben de bunu kendime yakıştıramadım şurada komşuyuz neden susuz kalasınız, lütfen bir an önec halledin de ikimiz de mağdur olmayalım"

diyin, her türlü anlar.
  • John Bloor  (19.12.19 09:48:58 ~ 09:50:35) 
Bizim kayınpederler yaşadı aynı durumu. bir söyledi iki söyledi komşu tınlamadı. Kendi arızalarını giderdiler fakat bu sefer kayınpederlerin evine verdikleri zararı gidermediler. Gitti bizimki eve sigorta yaptırdı. Sigortanın anlaşmalı olduğu tamircileri çağırıp bir güzel tamiratını yaptırım ücreti üst komşuya kilitledi. Teşekkürler.


Ayrıca bizim üst katımızda tadilata girdi. Adam banyo yerine oda, salon yerine mutfak yapmış. Siz daha neyin tartışmasını yapıyorsunuz :)
  • teknikekip  (19.12.19 09:58:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.