[]

proje özeti için çeviri yardımı

yaklaşık 150 kelimelik, teknik terim içermeyen bir tez/proje özetinin ingilizceye çevrilmesi için yardımcı olabilen çıkar mı? google translate hiç fena çevirmedi aslında ama biraz daha akademik olsa daha güzel olur sanki.

özel mesajla gönderip, çeviri tamamlandıktan sonra duyuruyu sileceğim.

teşekkürler.

edit: yardım ulaştı. burada karşılıksız yardım eden insanların da olduğunu göstermek için de duyuruyu silmiyorum.

 
İnsanlar normal olarak bunlar için para ödüyor ama bol şans.


  • elora  (17.12.19 14:50:01) 
bir kaç kez buradan arkadaşlar sağolsunlar yardımcı oldular. aramızda iyi insanlar var :)


  • violetsky  (17.12.19 15:19:17) 
Bunun iyilikle değil de başka bir şeyle alakası var ama neyse. :)


  • elora  (17.12.19 16:23:40) 
ben burada yardım için iktisat sorusu çözme videoları da çektim. gidemediğim konser biletini buradan ücretsiz de verdim. Bir çok konuda da yardım aldım. İyi dilek alıp iyi dilek vermek güzel bir şey. :)


  • violetsky  (17.12.19 17:59:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.