[]

Ne yapmalı

2019dan önceki Son 3 yılımı ABD’de geçirdim orada çalıştım ve son senemde bir kızla tanıştım. Tanıştım ki öyle bir vuruldum ki sormayın dostlar. Her şey çok iyi gitti fakat sonrasında yurda dönmem gerekti ve geldim. İlişkiyi uzaktan sürdürmeye devam ettim, bu sene üç dört kez ABD’ye gittim, saat farkından dolayı uykusuz kaldım fakat onu çok sevsem de artık mesafe bu ilişkiyi benim için sürdürülemez bir noktaya getirmiş durumda. O her şartta bu ilişkiyi devam ettirmek istiyor, yanıma gelmeyi kabul ediyor fakat orada güzel bir işi var ve buraya gelince muhtemelen bir işte çalışamayacak. Maddi olarak bir probleme sahip olmasak bile bu durum onun bir süre sonra hoşuna gitmeyecek. Her gece rüyalarıma girdikçe üzüldükçe kendimi artık iyiden iyiye kahrolmuş hissediyorum. ABD’ye geri gidip aynı iş olanaklarına sahip olacak bir durum da ortada yok şu an için. İlişkiyi bitirirsem o çok üzülecek ben de çok üzüleceğim fakat çok fena çıkmaza girmiş durumdayım, başlığı da biraz dertlendim öyle açtım. 1 senede uçak biletine ve orada kalmaya harcadığım paraya hiç acımıyorum fakat bundan sonrasında bunu sürdürebileceğimi düşünmüyorum. Hayatımda hiç aşk acısı çekmedim buna da hiç hazır değilim.




 
kesin bas nikahı git. gelmez bu fırsat daha bulursun iş bulana kadar da idare eder zaten seni parasız gitmezsin


  • garavel  (17.12.19 04:26:47) 
sen burada çalışıyorsan yada bir şekilde gelirin ikinize de yetecekse çok düşünme derim, burada bir sürü farklı iş yapabilir, freelance çalışabilir vs. sürekli evde oturamaz zaten illaki yapacak bişiyler bulabilir.


  • selam  (17.12.19 08:18:26) 
Kız ABD'li mi? Öyle ise sen git evlen orda.


  • himmet dayi  (17.12.19 11:19:08) 
Kız Kaliforniyalı evet, benim de ticari pilot lisansım var, içimi rahatlattınız ve cesaret aşıladınız teşekkür ederim.


  • cgtto102  (17.12.19 11:36:19) 
Bana niye tik yok :) ben de git dedim.


  • himmet dayi  (17.12.19 16:57:25) 
Şaka mı yapıyorsun? Hem dünya üzerinde her yerde yapabileceğin bir mesleğin var, hem de kızı seviyorum gerçekten diyorsun. Bunların üstüne bir de kız ABD vatandaşı. Kesinlikle kızdan gelmesini falan isteme, sen git. Eğer evlenmeden iş bulman zor oluyorsa, söyle ben ciddiyim evlenip düzenimizi kuralım diye evlenme teklif et.


  • synthetic a priori  (17.12.19 19:12:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.