[]

flört evresindeyken başkasıyla yatmak

aldatmak sayılır mı?




 
flörtün hayata bakış açısına bağlı ama bence sayılır hatta woahhh bal gibi sayılır.


  • aziz dostum jack  (17.12.19 00:07:26) 
flört sevgili değil ki aldatılsın. ama ben karşı taraf olsam ciddi düşünüyosam iletişimi keserdim.


  • jelly bear  (17.12.19 00:08:27) 
Yatmadan önce soruyorsan sayılır, sonra soruyorsan..


  • her giriste sifresini unutan adam  (17.12.19 00:14:40) 
teknik olarak sayılmaz


  • gezegen olan pluton  (17.12.19 00:17:09) 
Hayır ya ne alakası var. Aldatma falan sayılmaz.

Dalga geçmiyorum.
  • lisw  (17.12.19 00:17:29) 
Eğer karşındaki kişiden gizlemek zorunda hissediyorsan sayılır.

Aldatmak Birisiyle sevgili olduğun durumda gidip başka biriyle seks yapmak gibi bir dar tanım değil bence.

Misal flört aşamasında birisine şirkette müdür olduğunu söylesen ama şirkette bulaşıkçı olsan aldatmak mıdır? Seks yok, üçüncü şahıs yok. Bence aldatmaktır. Çünkü karşındaki kişiye çaycı olduğunu söyleyemiyorsun. Gizlemek zorunda hissediyorsun.

Başkasıyla yatacağını flört ettiğin kişiye söylüyorsan bu aldatmak değildir. Ama flört ettiğin kişinin haberi olmasın diye kasıyorsan aldatıyorsun.


Ben çok eski kafalı kaldım farkındayım ama bakış açım bu.
  • levpontryagin  (17.12.19 00:27:38) 
Teknik olarak sayılmaz ama biriyle flört ederken başkalarına karşı kapatmıyor musunuz kendinizi yahu, ben yokluktan mı öyle yapıyorum acaba kendimi sorguladım şu an. Ama yok, zamanında Polonyalı bi kız bile bana "bi flörtüm var seninle görüşmem uygun olmaz" demişti.


  • nhk ni youkosu  (17.12.19 02:21:12) 
Tek eşli bir ilişki içinde olduğunuza dair iki tarafın da mutabık olduğu bi konuşma geçmedi ise, hiç de sayılmaz. Herkesin hayatı kendine, sırf iki kahve içtik diye de kimseye bi ömür bi tek seninim sözü verdiğimi düşünmüyorum, kimseden de öyle bir şey beklemiyorum.


  • bir nick var benden iceri  (17.12.19 02:26:49) 
bu soruya sen net sekilde cevap veremedigine gore aldatmak olabilecegini dusunuyorsundur. durust bi sekilde karsi taraf yapmis olsa aldatilmis olur muydum/hisseder miydim diye kendine sordugunda evet diyorsan aldatmaktir. demiyorsan degildir. ama suphelerin olmasa bu soruyu sormazdin, bu durumda sayilir evet.

@nhk ni youkosu, polonyali kizlar gorup gorebilecegin en mutaasip ve duzgun kizlar benim kisisel tecrubelerime gore. polonyalinin boyle bir sey demesi cok normal :)
  • in vino veritas  (17.12.19 08:17:30) 
"If something feels like crap, it's crap" diye boşuna dememişler, bu hisse kapıldığınıza göre siz de muhtemelen yapılanın yanlış olduğunu hissediyorsunuz.

Bence aldatmak illa ki cinsel bir bağlamda düşünülmemeli; başkasına açık olmadan ona verdiğiniz izlenimden şaşıyorsanız bu aldatmaktır tabii. Flört ettiğiniz kişi sizin başkalarını da değerlendiren bir arayışta olduğunuzu bilmiyorsa aldatmadır. Bunun farkındaysa aldatma değildir.
  • sopiro  (17.12.19 09:53:44) 
Gizlemek durumunda hissediyorsanız aldatmaktır.


  • SiyamkedisiZorro  (17.12.19 10:36:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.