Selamlar, olayım şudur:Elimde R-518 model bir Samsung notebook var ve ben bu aletten 100 lira bütçeli maksimum ses kalitesini elde etmek istiyorum.Onboard ses kartı, ses yonga takımı olarak da ALC272-GR yazıyor kitapçığında. Dolayısıyla 50 liralık alelade 2+1'i bilgisayara bağlamak en standart yol o
Selamlar, olayım şudur:
Elimde R-518 model bir Samsung notebook var ve ben bu aletten 100 lira bütçeli maksimum ses kalitesini elde etmek istiyorum.
Onboard ses kartı, ses yonga takımı olarak da ALC272-GR yazıyor kitapçığında. Dolayısıyla 50 liralık alelade 2+1'i bilgisayara bağlamak en standart yol oluyor sanıyorum.
Daha iyi bir seçeneğim var mı? HDMI çıkışı var ancak PCMI çıkışı yok, kendinden optik çıkış sağlayan SPDIF çıkışım da yok ancak optik çıkışlı bir kablo ile optik yayın alan bir hoparlör alsam ses kalitesini bu standart yolun ötesine taşıyabilir miyim?
Peki ya usb ses kartları (örneğin (git:
www.vatanbilgisayar.com )) ne kadar işime yarar kalite konusunda?
(Ayrıca elektro gitarı da bu hoparlöre bağlayacağım)
Düşüncelerinizi bekliyorum, teşekkürler şimdiden.