[]

25 yas hatun ciddi kiyafet stili onerisi

Son iki yildir sadece spor giyiniyorum. Yaz: tayt - croptop kis: tayt - tshirt - sweatshirt

Makyaj yapmayi tamamen unuttum. Her yere bu sekilde gidiyorum. Ve asil onemli nokta bu sayede kimse yasima inanmiyor. Herkes beni universite ogrencisi zannediyor. Istinasiz herkes hem de. Ben de bu durumdan asiri keyif aliyorum. Gecen sene 29 olmama ragmen yasimi soran herkese 30 dedim simdi de 30 olmama ragmen31 diyorum. Yoook artik tepkisini daha siddetli almak icin.

Kendi isimi yaptigim ve sanatci-santiyeci oldugum icin aslinda spor giyinebilirim her gun.

Ama yine de bazen ciddili giyinmem gerekiyor.

Ve sorunumuzun basladigi nokta burasi:
Ciddi kiyafetlerim aslinda yasi olmayan parcalar. Cogu ozel tasarim ama yirmili yas kizin giyecegi seyler degil.

Kucuk gostermenin korkunc sarhoslugu icerisinde oldugum icin kucuk kiz is kiyafetleri giymeye karar verdim.
Oneri ornek ve dusuncelerinizi bekliyorum.

 
Kumaş pantolon, gömlek, bluz, herhangi bir renk ceket ve topuklu ayakkabı. Ve biraz makyaj. Bu kombinin büyük göstermediği kadın yok gibi. Zaten ayakkabı topukluya dönünce çalışan kadın havasını alıyor insan otomatik olarak.


  • westblack  (15.12.19 19:06:06) 
Yok artık tepkisini aşırı seviyormuşsunuz gibi geldi. Dar paça siyah pantolon, abartısız bir bluz ya da t-shirt ve üzerine ceket. Ceket renkli olur, kadife olur, büyük beden olur...


  • angeklickte  (15.12.19 19:55:10) 
siyah kumaş pantolon (paçaları normalden biraz kısa ve slim kesim olacak) üstüne beyaz bisiklet yaka tişört ve siyah blazer ceket. ayağına da istediğin tür ayakkabı giyebilirsin (spor ayakkabı olacaksa da klasik beyaz bir nike olabilir air force gibi, çok spor koşu ya da fitnessa uygun bir model olmaz.)


  • theseachange  (15.12.19 20:46:29) 
Siyah ya da lacivert blazer ceket, siyah kumaş pantolon, siyah kalem etek ve ipek gömlek bulunsun dolabınızda.


  • stoa  (15.12.19 21:18:59) 
Tayyor. Hem ciddili hem tas gibi gosterir.


  • stavro  (15.12.19 21:33:01 ~ 21:33:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.