[]

Ntv’nin de reklama bogmasi sonrasi haber sitesi?

Genelde yabanci sitelere bakiyorum bbc, sputnik, aljazeera(kapandi gerci) cunku turkiyede yayin yapan siteler gercekten berbat. Yani tarafsizligi zaten bir tarafa biraktim, en az tarafli olanlari secmeye calisiyorum ama bu ‘clickbait’ haberciligi ve suratimiza carpilan, zorla tiklatilan, haberi okumayi zorlastiran reklami olan sitelere hic girmiyorum. Ntv bu konuda biraz iyiydi ama onlar da reklamin bokunu cikarmis. Velhasil, nereden haber okuyalim?




 
Medyascope, T24. Ben reklam engelleme zımbırtısı kullanıyorum normalde. Geçende başka bilgisayarda sözcü ya da hürriyet gazetesi açtım heralde, kör oldum. Reklamların arasına haber gizlenmiş.


  • prole  (15.12.19 11:30:18) 
@prole

Telefonda kullaniyorum genelde. Yani reklam engellemeden ziyade sitenin kendisinin abartili kör eden reklamlari olmamasi lzim
  • icim urperiyor  (15.12.19 19:01:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.