[]

genel kredi notu arttırma hakkında

2-3 bankadan aidatı olmayan kk alıp her ay biraz harcama yapıp gününde ödemek genel manada kredi notuna etki eder mi? amaç düzenli olarak borçlarını ödüyor imajı çizmek. değilse eğer bu kredi notunu arttırmak için neler yapmak gerek? bu findeks’in olayı gerçekten yalan ya da kasıtlı ayarlı. son 5 yıldır 1 kez bile gecikmeli ödeme yapmamış, vadeli hesapta sürekli para tutan ve kredi kartı kullanan biri olarak benim bile notumu mart ayından bu yana düşürmüş ve türkiye ortalamasının altındasınız diyor. ben de ... ordan diyorum onlara. ben ortalamanın altındaysam o zaman reis doğru söylüyor, biz iskandinav ülkelerinden daha iyiyiz demektir. bankalar bu tırt findeks’i ciddiye alıyor mu ki cidden?




 
çok etkilemez. burası amerika değil.

hesabına her ay düzenli olarak giren nakit para, yüksek bir maaş üzerinden sigorta kaydı ve bedeli yüksek taşınmazlar işe yarar.
  • orpheus  (15.12.19 05:41:21) 
tırt dediğin şey resmi bi şey. bankalar araba kiralama şirketleri gsm operatörleri hepsi findeks kredi notunu dikkate alıyor.


  • jelly bear  (15.12.19 09:29:35) 
Öncelikle Findeks'ten her sorgulamada puanınızı düşürüyor bilginiz olsun. Eğer kredi notunuz 600'den düşükse, kanuni takibe atılmış borcunuz varsa, borç doluluk oranınız %85 üzeri ise ya da daha önce hiç kredi kartı kmh vs. kullanmadıysanız (yani notunuz oluşmadıysa) kredi alamamanız çok normal. Ama diğer her şeyde kkb notu bankanın bahanesidir. Yukarıda saydıklarım harici kredi notunu çak da kale almayın.


  • koskoca kirpi  (15.12.19 09:55:58) 
ben kredi çektim, tıkır tıkır ödedim ve yükseldi. haa, sırf yükselmesi için kredi çekmedim ama böyle bir etkisi oldu, belirtmek isterim.


  • giovanne  (15.12.19 10:46:39) 
Findeks sallamasyon bir sey degil, vardir bir nedeni mutlaka o notun dusmesinin.


  • stavro  (15.12.19 10:50:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.