[]

Ailevi problemleri olan bir kadın

Bazıları çok kötü şeyler söylüyor bu konuyla ilgili, genel olarak düşüncelerinizi merak ettiğim için soruyorum.

Ailesiyle fazla görüşmeyen, onlarla problemleri olan bir kadın var. Aslında araları iyimiş önceden ama yirmili yaşlarının başlarında siyasi ve dini açıdan fikirleri değiştiği için ailesi ona kötü davranmaya başlamış ve o da elinden geldiğince uzaklaşmaya çalışmış ailesinden. Bu dönemde ailesinden insanlar hem ona hem de kendilerine (kendilerini yaralayarak) birçok zarar vermiş ve tehdit etmiş. Şu an bu kadın kendi mesleğini yapmaya çalışıyor elinden geldiğince, arada alakasız işlerde de çalışıyor ama kısacası yapayalnız ve kimsesi yok arkasında.

Böyle biriyle tanışsanız ve size başta durumunu anlatsa ne düşünürsünüz? Ciddi bir ilişki içine girer misiniz böyle bir insanla veya evlenir misiniz yoksa hemen olumsuz ya da kısa süreli bir şey mi düşünürsünüz? Özellikle sizin için aile çok önemliyse ve sizin aileniz hep bir aradaysa...

 
Ben aile kültürünün uyuşmasına çok önem veriyorum, uzak dururdum.


  • roket adam  (15.12.19 01:57:16) 
aile iliskisi disinda nasil biri oldugu onemli.

"nasil aile olunmaz"i yasayarak ogrenenler daha saglam temelleri olan, ornek alinacak aileler kurabiliyorlar.
  • brkylmz  (15.12.19 01:58:31) 
malesef ailemle aram kötü. en büyük hayalim çocuğumun mutlu bir ailede büyümesi. biri beni ailem yüzünden terk etse çok üzülürdüm.

ek olarak, karakterinden ödün vermek yerine kendi ayakları üzerinde durması güçlü bir karaktere ve ruha sahip olduğu anlamına gelir bence
  • sonsuz  (15.12.19 02:10:35) 
Ailesiyle arası kötü diye benimle de kötü olacak değil ya. Hem kacimizin arasi çok iyi ki? Sayılıdır.
Bu nedenden dolayı terk edeceğime birlikte mutluuyum? O benimle huzurlu mu? Bunlara bakardım. Neticede ailemizi biz seçemiyoruz.

  • kirmizipilotkalem  (15.12.19 02:41:48) 
Hiçbir etkisi olmaz benim açımdan. Üzerinde düşüneceğim bir konu bile değil kendi ailesiyle olan ilişkisi.


  • kulagina kupe olsun  (15.12.19 02:59:06) 
Ailesiyle arasının neden bozulduğu da önemli. Siz de aile olduğunuzda aynı nedenle bozulabilir. Bu temel neden senin için sorun değilse, hayatı yaşayarak öğrendiği için daha anlayışlı olacaktır ama her ilişkide acele etmemekte fayda var.


  • bagcivan  (15.12.19 03:49:34) 
ailemizi seçemiyoruz, onlara katlanmak zorunda kalıyoruz. onları herkes de isteyince çöpe atamıyor. kimsenin ailesiyle büyürken neler yaşadığını da bilemeyiz. kimseye ailesiyle arası nedeniyle olumlu olumsuz bakmamak gerekli. bakan varsa da kendi öküzlüğü.


  • inekadam  (15.12.19 04:12:01) 
Eğer ailesi son derece modern insanlar kız yobaz ise yanına yaklaşmam.

Tersi ise sorun yok. Kimse ailesini seçmiyor. Kızına tecavüz eden baba var. Ne diyelim şimdi o kıza da “ama o senin ailen yavrum niye küsüyorsun” mu diyeceğiz.

Anne, baba olmak çocuk hakkında yüzde yüz doğru fikirlere sahip olmak anlamına gelmiyor.
  • levpontryagin  (15.12.19 09:03:54) 
Bunları size ilk buluşmada mı anlattı? Eğer öyleyse bence hoş değil.
En baştan sorunlarını anlatan insanları pek sevmem, samimi bulmam.
Önce onun kişiliğini tanımanıza fırsat vermeliydi. Daha sonra aile mevzusuna girebilirdi.
  • megalomaniac  (15.12.19 11:46:50) 
Yani bence kişilik gelişimi sırasında evinde yaşanan şeyleri öğrenen birey benzer yaşam tarzını kendi evine de getiriyor. 20li yaşlardan sonra bir soruna neden olacağını sanmıyorum ama iyi bir iletişimi olmasını dilerdim ben


  • vhs kaseti  (15.12.19 11:58:42) 
bu tür insanları normal ailede yetişmiş kişiler anlayamaz. normal ailede yetiştiysen uzak durmalısın.

kendi ailesi de boktan olup milletin ailesiyle geçinememesine bok atan tipler de var tabii onları kaale bile almıyoruz. ama muhtemelen kız böyle dengesiz tiplere rastladı, sekiz on nutuk yedi. sonra da artık enbaşından anlatmaya karar verdi, gelecek tepkiye göre adam eliyor olabilir. düşününce mantıklı geldi. yani en başta dediğim gibi, bu sorunlarıyla empati kurmıyorsan baştan hiç kalkışma. kızın emeğini boşa çıkarma derim.
  • windows95  (15.12.19 22:25:51) 
Benim için benzer ailelerin çocukları olmak ve aynı altyapı da yetişmiş olmak çok önemli.

Başta durumu anlatsa olumsuz düşünmem ama onu anlayamam o da beni anlayamaz. Böylece ilişkimiz başlasa bile bir yerden sonra ipler kopar diye düşünüyorum.
  • acckr  (16.12.19 01:31:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.