[]

nerelerden ev kiralamak mantıklı

iş yeri gayrettepe metro durağına( esentepe/şişli) çok yakın, maaşımız da 7-9 bin arası diyelim. tek başımıza yaşayacağız. 1+1 ev arıyoruz.

nereler hem deprem korkusu yaşatmaz hem de uygun fiyatlı olur dersiniz?


 
Çeliktepe, Hisarüstü, Beşiktaş, Gayrettepe


  • prole  (14.12.19 23:34:44) 
Bir ay öncesine dek Gayrettepe'de maksimum 10 yıllık binalardaki 1+1'ler 2500 lira civarındaydı. Gayrettepe yaşam için çok uygun. Sakin ve rahat. Öneririm eğer ev bulabilirseniz.

Metro durağına mesafeniz de yürüyerek 15-20 dakika olacaktır.
  • chihirovekohaku  (14.12.19 23:58:00) 
Fulya ortaklar caddesine bakabilirsin


  • mg3929  (14.12.19 23:59:49) 
peki 7-9 bin maaşı olan biri için 2.500 ev kirası + aidat filan da olacaktır sanırım normal mi dersiniz, bunun istanbul oranı nedir ortalama maaş/kira?


  • aziz dostum jack  (15.12.19 00:00:13) 
Gayrettepe'de 2600'e tek 1+1 görünüyor şu an. Diğerleri 4000'den başlayarak devam ediyor.

Beşiktaş ve Şişli dolaylarında zemininin sağlam olduğu söylenen semtleri işaretledim. www.sahibinden.com

Yerinizde olsam içime sinecek, mümkünse sahibinden ve en az masrafla kiralayabileceğim bir yer bulurdum. Kira + aidat dahil faturalarınızla 3500'ü geçmemeye çalışın bence.

EK: www.sahibinden.com

*Az kat, yeni bina, işinize yakın, zemin de iyi galiba.
  • chihirovekohaku  (15.12.19 00:24:55 ~ 00:30:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.