[]

Safari araçlarının etrafı neden açık?

Aslanı var fili var bi dünya tehlikeli hayvan. Az önce izlediğim videoda da safari sırasında hayvanların saldırılarını gösteriyordu. Buna rağmen bu araçların etrafını neden açık bırakıyorlar?




 
sıcak.


  • sinek kral  (14.12.19 17:58:35) 
Yanlış bilmiyorsam aslanlar benzin kokusuna mi mazot kokusuna mi ne gelmiyorlardi


  • all girls dream  (14.12.19 20:47:31) 
Bence daha kolay ve istenen açıdan kayıt yapabilmek için. Camlı araçta hem alan daralır hem de açı kısıtlanır.

@sinek kral'a katılıyorum. Hava sıcak. Araçta klima olsa, açsan cam kapatacaksın bu defa da cam arkasından net kayıt yapamazsın.

Bir ihtimal de ortamın havasını solumak olabilir. Adrenalin yani.
  • jamal_vs_jason  (14.12.19 21:04:48) 
sırf bu yüzden 5 saat uzagimdaki serengetiye gitmiyorum cunku nem ve sicak inanilmaz fazla. kapali klimali tur araci olsa giderdim. ben sadece serengeti birasiyla yetiniyorum malesef.


  • dear winter  (14.12.19 21:38:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.