[]

Saçtaki beyazları gizleyecek ürün

Orijinal saç rengim koyu kahve. Saçımda beyazlar var ve tek tük değil. Aynı rengine boyayarak geçiştiriyorum fakat artık bıktım saç boyama işleminden. Saçlarını boyamadan yaşayan insanlara bakıp keşke benim de beyazlarım olmasaydı ne güzel olurdu aah ah diyorum. Var mı şöyle sağa sola bulaşmayan ve beyazların görünen kısımlarını kapatmak için günlük rahat kullanabileceğim bi ürün ?
Saç rimeli gibi beyaz kapatmaya yarayan ürünler gördüm ama alıp denemedim hiç.

Bi de dışardan bakınca kötü mü duruyor sizce genç yaşta saçında beyaz olan kadınların saçları.
Teşekkürler.

 
bende de beyaz var oldukca. renk ayni. loreal’in bir sac kremi var color concealer diye. ondan jullandim bir keresinde. uc dort yikamadan sonra cok azaldi.


  • alperz  (14.12.19 16:41:08) 
Ürün bilmiyorum ama ben genç olsun yaşlı olsun saçta beyazları çok seviyorum. Benim beyazım yok ama olsa üzülmezdim herhalde. Gayet yakıştırıyorum bence hiç boyamayın.


  • Amaranta ursula  (14.12.19 16:45:39) 
ayni durumdayim. sac rimeli guzel kullanabilirsin ama bi sure sonra o da sikiyor malesef beyazlara alisacagiz gibi duruyor bence kotu durmuyor diye dusunup onlarla barismak gerek


  • camene87  (14.12.19 17:35:50 ~ 17:36:11) 
Color concealer ürünler var koleston loreal vs. Şampuan gibi duşta kullanılıyor 5 dk bekleniyor diye biliyorum. Boyanız birkaç yıkamada soluyorsa ya da saçınız farklı boyanız farklı renkteyse diplerin görünürlüğünü kırmak için de kullanabilirsiniz.
www.google.com

Sprey boya gibi diplere sıkılan bir ürün var loreal'in yine. Magic retouch www.google.com

Genelde erkeklere pazarlanan beyaz kapatıcı ürünler var, saçın orijinal rengi ile birebir kapattığını vadeden.
images.app.goo.gl

Bunların dışında bence en kötüsü saç rimeli. Sürülen yerde yapay bir görüntü ve kalıntı hissi oluşturuyor.

Anlık çözüm olması için mat göz farınızdan sürebilirsiniz.
  • apartman teyze  (14.12.19 17:58:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.