selam 25 mb hızım var ama speedtest te hiç 25 e ulaştığını görmüyorum. tarayıcı olarak opera kullanıyorum oradan bakarsam 8 mbps falan gösteriyor, chrome dan bakarsam 15 mbps, explorer dan bakarsam anca 25 i gösteriyor. vpn yüzünden mi hız bu kadar düşük oluyor özellikle opera da, yıllar sonra explo
selam 25 mb hızım var ama speedtest te hiç 25 e ulaştığını görmüyorum. tarayıcı olarak opera kullanıyorum oradan bakarsam 8 mbps falan gösteriyor, chrome dan bakarsam 15 mbps, explorer dan bakarsam anca 25 i gösteriyor. vpn yüzünden mi hız bu kadar düşük oluyor özellikle opera da, yıllar sonra explorer'a mı dönelim yani nedir, ne yapmak lazım?
0
VPN açıkken çok düşüyor hız, bir seferinde açık olduğunu unutup net neden yavaş diye deli olmuştum, arıza kaydı açacaktım ki tesadüf VPN açık olduğunu görüp kapattım.
0
hocam vpn kullanıyorsanız o bağlantı artık sizin olmaktan çıkıyor, bağlı bulunduğunuz ip ne kadar hızlıysa o kadar hızlı olabiliyorsunuz. bağlandığın ip 4 mbps e kadar ise sen istersen 3947859234857398 mbps internete sahip ol göreceğin hız 4 mbps'dir. vpn açmazsanız güncel hızınızı görebilirsiniz.
0
Tears of Devil
(
14.12.19)
duygusal pehlivan
(
14.12.19)