[]

İzmir'de napıyım?

Önümüzdeki pazartesi-perşembe arası iş için İstanbul'dan İzmir'e geliyorum sizi gidi gavurlar, bana ne öneriyonuz?
Gündüz işteyim bişey yapamam, otelim alsancak'ta. akşamları 7den sonra boşum . Hafta içi akşamları napılır ne edilir? Mekanlar dolu oluyor mu mesela? Hava soğukmuş şu aralar ama haftaya güneşli gösteriyor gündüz için, akşam üşütür mü sokak? Nebliyim işte hafta içi akşamı napıyorsunuz siz orada onları söyleyin.
Gelirken bomba istediler çoktan, nereden alıyım? En iyi kumrucu hangisi?


 
Christmas market kuruldu mu yet?


  • Bruce  (13.12.19 23:10:00) 
bombayı celebiden al kıbrıs şehitlerinin sonuna doğru
zamanım olunca yazarım gece hayatı ile ilgili

  • GiderGelemes  (13.12.19 23:23:10) 
reyhan'da browni ye


  • neo  (14.12.19 00:10:10) 
izmirliler sabah akşam kafelerde oturuyor goygoy yapıyor..
bu aralar başka da bi numarası yok izmirin..
hava soğuk ve yağmurlu malum.. öyle çıkalım gezelim takviminde değiliz..

yine de bir akşam üşenmeyin vapurla Bostanlı'ya geçin..
orası da alsancak gibi kalabalık artık.. orada da kafeler var..
  • strobist  (14.12.19 05:51:36 ~ 06:58:08) 
alsancağa yürüme mesafesinde asansör var çık 2 bira iç. kıbrıs şehitler çelebi pastanesi olması lazım orada atom bulunur. kumru abartı bir şey. kıbrıs şehitlerde mekanlar var oralara takıl.


  • mikahakkinen  (14.12.19 13:03:38) 
Kıbrıs şehitler muzaffer izgü sokak barlar falan var fena değildir, gül sokağa git alsancakta yine hoş bi ambiyansı var o sokağın oturup bi kahve için. ama izmirde arkadaş şart gibi.


  • garavel  (14.12.19 13:53:32) 
Haftaiçi akşam yukarıdakiler yapılır en fazla. Christmas market perşembe kurulacak sanırım, çok bi olayı yok zaten. Kumru istiyorsan şevki’de ye. Hava şimdilik soğuk değil, öyle akşam gezerken üşütmüyor.


  • aquarium  (14.12.19 14:38:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.