[]

benim sorum astrolojiyle alakalı

doğum haritası yorumlamak için ücretsiz eğitim, wp grubu, ders videoları vs var mıdır? Genelde eğitimler ücretli ama maddi durumumu aşıyor. Ücretleri çok pahalı çünkü sertifika veriyorlar. Ben sertifika/diploma istemiyorum sadece kendi haritamı yorumlayabilmek istiyorum ticari bir amacım yok.




 
tamamen uydurma ve para kazanma amaçlı olan bir konuda parasız böyle bir eğitim bulacağını hiç sanmıyorum.


  • foolrules  (13.12.19 15:50:23) 
@foolrules düşüncene saygı duyarım ama ben öyle düşünmüyorum.


  • sessia  (13.12.19 15:53:00) 
Astroloji tamamen uydurma.
Vaktinizi bur yabancı dil öğrenmeye harcarsanız çok daha güzel olur.

  • prizmatik  (13.12.19 16:12:06) 
@prizmatik,
Kendi çabamla öğrendiğim bir kaç şeyi haritamda görüp doğruluğuna şahit olduktan sonra gözümde daha da değerlendi doğum haritası yorumlama ve gökyüzündeki olayların etkileri açıkçası. Uydurma olduğunu düşünmüyorum. Fal değil, gelecekten haber verme değil, kendini tanıma.
Uydurma olduğunu düşünüyorsanız bile bunu sadece hobi olarak öğrenmek istediğimi varsayın.
Zamanında ispanyolca, arapça ve koreceye de merak salıp öğrenmeye başlamıştım şimdi ilgi alanım astroloji. :)
  • sessia  (13.12.19 16:17:23) 
@sessia
Şansa tutmuştur ya da algıda seçilik olmuştur. Astrolojinin doğruluğunu bilimsel, tarafsız olarak ispatlayabilen çıkmadı şimdiye kadar. uzaydaki olaylar insan psikolojisini etkileyebilir ama çok sınırlı bu etki.
Zevk için yine ogrenin tabi, keyif sizin :)
  • prizmatik  (13.12.19 16:24:10 ~ 16:30:39) 
Sana egitim veren adamlarin nereden egitim aldiklarini sormak lazim, onlarin egitim aldigi kisilerin nereden egitim aldigi, bir yerde ucu tikanacak. Cunku asli astari olmayan, uydurma bir sey. Bunun bir kaynagi falan yok, birileri uyduruyor ve baskalarina para karsiligi anlatiyor uydurduklarini. Ornegin sosyal bilimler basligi altinda bir konuda egitim alsan, sana egitim veren kisinin bilgisinin bir kaynagi var, falanca universiteden geliyor bilginin kaynagi. Universitede verilen o egitimin kaynagi da bir noktada arastirmalara, deneylere ve reel hayattaki incelemelere dayaniyor. izini sursen bilginin kaynagi cikar ortaya. Ama astrolojide oyle degil, ucu bosluga cikacak cunku kaynak birilerinin poposu.

Neyse sen bunun asli astari var mi diye sormamissin, nereden ogrenirim diye sormussun sonuc olarak da kolay para kazanma yontemi olmus bu isin ucretsiz egitimini falan bulamazsin zaten. Adam para kazandigi ve bunu da cok kolay yaptigi seyi millete bedavadan ogretir mi sence?
  • stavro  (13.12.19 17:12:29 ~ 17:13:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.