[]

burun radyo frekans

iyi geceler duyuru,

şimdi kbb doktoru 1-2 ay önce muayenede randevu verdi şu tarihte radyo frekansa gel diye... önümüz hafta operasyon için hastaneye gidicem, bir gün önce kontrole gel dediler anestezi mi ne bakacakmış.


şimdi işten izin almam zor zaten iki kişilik çalışıyorum. bu radyo frekans zor bir şey mi yatmam gerekir mi burun etlerini falan yakacaklar galiba apne mi ne varmış....

deneyimi olan güzel insanlar lütfen anlatsın. teşekkürler.

 
15 20 dk suruyor ama cok acili. Gozlerimden damla damla yaş bosaldi bir suru kan akti, tansiyonum dustu, kustum falan. Ama ertesi gune bir sey kalmiyor. Belki bana anestezi yeterli gelmemistir umarim daha acisiz halledersin.


  • 000000  (12.12.19 23:21:14) 
zor birsey, once burun etine igne yapilip uyusturuluyor sonra çatal gibi bi demir sokularak uyusmus burun etleri yakiliyor.

ertesi gun full şiş burun etleri sonraki hafta kabuk bagliyor.

2 gün kesin izin alman lazim bence 1 hafta da rahatsiz geziceksin haberin olsun

bende alerjiden şişen burun etlerine yapildi çok birseye yaramadi bu arada merak eden varsa
  • egokalp  (13.12.19 00:07:28) 
Valla 10 sene kadar once ben de yaptirmistim. Hatta 3-4 kere yaptirdim. Once igne ile uyusturuyorlar sonra radyofrekansla konkalar kucultuluyor. Daha once cevap veren arkadaslar acili oldugundan bahsetmis ama ben hic aci duymamistim. Cok hafif kan sizmisti herhalde ama operasyondan sonra kalktim isime dondum. Sonucta ise yaramadi ben de careyi septum deviasyonu ameliyati olmakta buldum. O da aslinda cok bir ise yaramadi ya neyse:)


  • marcelorios  (13.12.19 00:22:14) 
radyo frekans yaptirma. eski yontem o. su an lazer yapiyorlar.


  • 65 derece  (13.12.19 16:58:56) 
ben 10 sene önce yaptırmıştım. burnumda kemik eğriliği var, burun tıkanıklığı da var. bende hiçbir işe yaramadı.


  • nothing in my way  (13.12.19 18:16:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.