[]

Zodi için ev arıyoruz [İzmir]

Merhaba arkadaşlar, 2,5 yaşındaki köpeğimize ev arıyoruz.
Jack russell - dalmaçyalı kırması, küçük ırk, erkek.
Oldukça insan canlısı, uyumlu bi dostumuz. Tüm aşıları tam.

Evlilikten dolayı hak ettiği ilgiyi gösteremediğimiz için ona daha iyi bakacak birisini sahiplendirmek istiyoruz. İzmir’in Çiğli bölgesindeyiz fakat neredeyseniz oraya getirebiliriz.

 
Müsade ederseniz biraz kalbinizi kırmak istiyorum.

Sanane olm,seni ne ilgilendirir diyebilirsiniz ama evlilikten dolayı köpeğe ilgi gösterememenizi anlayamadım.arkadaşı almışınız sağolun mutlaka iyide bakmışınızdır ona da müteşekkiriz,çok güzel bir hareket.sizi 2,5 yıl ailesi gibi bilmiş hayvan ve siz şimdi bu arkadaşı inanılmaz bir depresyona sokma projesi geliştirmişiniz.

Affınıza sığınarak şunu düşünüyorum bu arkadaş size göre bir aksesuar mıdır?bekarken güzel bir dekor mu oluşturdu sizin için ve evlenince buna gerek kalmadı.ne güzel işte evde iki kişisiniz ve ona daha iyi bakabilecek birisi daha gelmiş siz ona sizden daha iyi bakabilecek birisini aradığınızı söyleyerek kendinizi rahatlatıyorsunuz.bunun daha kötüsü eşimin alerjisi varmış,çocuğumuz oldu alerjisi var diyerek vermeye çalışanlar,sizinkisi bir nebze daha iyi.

Ne bileyim çok sinirleniyorum böyle görünce.
  • duptıs  (12.12.19 22:49:39) 
duptıs +100000


  • mysql34  (12.12.19 23:32:40) 
İyi ki ona yeni bir ev arıyorsunuz. Umarım bu sefer şansı iyi olur da ona eşya muamelesi yapmayan birileri bu çocuğa aile olur.


  • rock n roll  (12.12.19 23:45:58) 
Offf olaya bak duptis +1


  • hindistan cevizi  (13.12.19 00:39:56) 
Sevgili duptıs, duyarlılığınızı takdir ediyorum ancak hayvan sahibi olmak demek, ömür boyu ona en iyi şartları sağlayabileceğiniz anlamına gelmiyor maalesef. Şartlar değişebiliyor. Zodi bizim için elbette bir eşya değil, ancak sırf bizimle yaşasın diye ısrar ederek mutsuz olmasını isteyeceğimiz bi dostumuz da değil. Eşimin de benim de çalışma saatlerimiz dengesiz, bu esnada Zodi ile ilgilenecek başka bir yakınımız da yok çevremizde. Burada açıklamak zorunda olacağımı düşünmediğim detaylarla sizi boğmak istemezdim ama siz yine de insanların kalbini kırmadan önce bi sorun, soruşturun, düşünün.


  • adim cikmis dokuza  (13.12.19 11:21:32 ~ 11:21:49) 
Selamlar,

Amacım yargılamak değil kesinlikle yanlış anlamayın ancak yine de yazmak istedim. İki yaşında bir golden sahiplendik bir hafta önce eski sahibi memlekete gidicem diyip sokağa atınca dayanamayıp aldık. Ne yemek yiyor ne su içiyor bir köşede sinmiş bir şekilde sesi çıkmadan yatıyor, elbet bir gün düzelecek ancak gözlerindeki korkuyu görseniz buraya yazma gerekçemi anlardınız. Hayat illa ki zor köpek bakmak daha da zor ayrılmadan önce biraz daha düşünün istedim..
  • mirty  (13.12.19 23:15:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.