[]

Primolut kullanımı sonrası adet düzeni

Merhaba. Geçen ay primolut kullandım. Adetimi sadece 2 gün geciktirmem gerekiyordu ve başarılı oldu. İlacı bıraktıktan 2 gün sonra adetim başladı. Normal döngüm 28 gündür ve düzenlidir. İlaçla 31 güne çıkmış oldu. Bu ay şu an 31.gündeyim ve hala olamadım. Balon gibi şiştim, bütün regl emarelerini had safhada yaşıyorum ama olamıyorum(5 gündür). İlaç yüzünden diye tahmin ediyorum. İlacı kullananlar böyle bi şeyle karşılaştınız mı, umarım her ay böyle olmuyordur :(

Bonus olarak regl olabilmek için ne yapabilirim? Sivri bi şeye çarpıp patlayan balon gibi gökyüzünde kaybolucam yoksa


 
Soğanı 4’e böl 1 su bardağı suyla kaynat. İçine varsa biberiye de at, ödem çözer. Soğan da tüm rahmi temizler, ama gebelik düşünenlerin yapmaması gerekir çünkü tamamen temizliyormuş. Kaynadıktan sonra biraz beklet soğusun, ılıkken süzüp iç.
Bunu günde 2 -3 kere iç, bol su da içmeyi ihmal etme. 3 güne regl olursun.

Diğer tarif biberiye ile rezeneyi karıştır, kaynar su dök bekle demlensin. Ilık olunca içine bi tatlı kaşığı pekmez karıştırıp süzüp iç.
  • megalomaniac  (12.12.19 16:58:50 ~ 17:00:35) 
soğan kürü +1

Olmazsan da doktora git :/
  • lcha  (12.12.19 17:01:16) 
Önerim yok ama ilaç beni de böyle yaptı. 5 aydır daha geç oluyorum.


  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (12.12.19 17:18:04) 
bu ilaç böyle yapabiliyor, bir daha mümkünse kullanmayın.


  • ebabil curnatasi  (12.12.19 17:27:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.