[]

teselli / gaz/ fikir ? allahını seven üzerime birini atsın

Selam dostlar,

şu anda allah'ın unuttuğu savaş ülkelerinden birindeyim 10 günlüğüne falan. iş için. firma için önemli ve tarihindeki en büyük işlerden biri ve daha başlangıcı. genel müdür beni çağırdı ve sen koordinatörle beraber bu projeye bak vs gaz verici konuşmalar yaptı. ve tabi ki amelelik işleri kaldı bana şu anda. idareye sunmam gereken bir iş programı var. ve ben yaklaşık 15 gündür falan kesinlikle hiç bir şey yapmadım. oturuyorum yapmak için, koordinatör soruyor idare direk arayıp soruyor. halletmek için oturuyorum masaya ama hiç ama hiç bir şey yapmıyorum. hep erteledim bugüne kadar. en son az önce sordular, pazar günü vereceğim dedim. yine hiç bir şey yapmıyorum ve kattiyen içimden gelmiyor. napacağım ne zaman gaz gelecek bir fikrim yok.

bir ikincisi geçen aylarda boşandım. Erkek tarafıyım ben. seviyorduk birbirimizi ama boşandık. resmi olarak boşandığımız günün akşamı eşimin biriyle beraber olmuş olabileceğine dair bir kanıt gördüm bir kaç gün önce (%100 değil ama yüksek ihtimal). sanırım ufaktan flörtleşmeler evlerimiz ayrı ama resmi olarak boşanmamışken başlamış. ve bu aralar flörtleşiyorlar sanırım, çiçek göndermeceler vs. bok gibi hissediyorum. onu takip edebildiğim bir yer var, ordan takip ediyorum mal gibi.

takip etmeyeceğim diyorum, ediyorum. çalışacağım diyorum çalışmıyorum. aldığım eğitimler tamamen boşaymış diyorum. bir işe yaramaz, bir bok yapamaz hissediyorum. yenilmiş, kaybetmiş değersiz ve başarısız hissediyorum. evliliğini kurtaramamış, pasif başarısız hissediyorum. bu ülkede yalnız kalınca iyice günyüzüne çıktı sanki bu düşüncelerim. hoş tr'de de yalnızım artık. arkadaş dediklerim yalandan teselli verip geçtiler tabi ki boşanmayla ilgili.

azıcık dertleşelim mi ? ya da bişeyler yazın. olumlu olumsuz farketmez.

 
Kardeşim işe aban. İş terapi gibidir, bi başladın mı derdin tasan kalmaz. Tam zamanı bence. 7 24 işe yüklen.


  • roket adam  (12.12.19 17:02:45) 
is: en kotu ihtimalle cumartesi gunu gaz mecburiyetten gelince yaparsiniz. bir gunde bitmeyecek bir sey olsaydi baslamis olurdunuz zaten. kaynar sobaya el degince cekivermek gibi. isnizi kaybetmeyi goze alamaz, son gun yardirir yaparsiniz.

bosanma: hayirlisi olsun. bitmis demek ki bir seyler. e bitmisse neden sursun. evlilik sinav degil ki basar basarma. iki kisi bir karar veriyor, sonra yanildiklarini gorup fikir degistiriyor. sadece surec biraz sikintili. mal bolus, insanlara anlat, burokrasi vs. benim gordugum ikinci evilikler hep daha minnos. tam aha bunlar olmus diyecegin tiplerin ikinci evliligi oluyor.
  • jimicik  (12.12.19 17:24:01) 
Kardeş, serin ve güzel bir akşam olsa, hafif bir esinti.. Tahta bir masaya tertemiz pötikare bir örtü. İçkiler, mezeler. Yeşilaycılara inat sigaralar püfür püfür..

Sen işte orada anlat, ben de seni teselli edeyim isterdim.

Kardeş sen o Pazar günkü işi halledersin, eşini de affedersin. Senin mayan sevgiyle yoğurulmuş, içinde kin kalmaz. Falanca çiçek göndermiş falan boş ver bunları, 1-2 yıl sonra gülüp geçeceksin aklına geldiğinde - ki aklına bile gelmeyecek kolay kolay.

Her şey gerçekten çok güzel olacak.
  • ebabil curnatasi  (12.12.19 17:32:34 ~ 17:33:16) 
Boşanma için: dava kesinleşmemişse ıslah yoluna başvurun, yeni delillerle birlikte aldatma sebebiyle boşanın, tazminat-nafaka ödemeyin, siz alın.

İş için: bazen öyle oluyor ama kapatın gözünüzü ve bittiğini hayal edin. Sonra başına geçin ve bi an evvel kafanızdaki bu ağırlıktan kurtulmak için çalışın. Ne kadar çabuk ve net biterse o kadar hafifleyeceksiniz aslında, bunu düşünün. Yarım yamalak yaparsanız gelir sizi bulur yine uğraşmak zorunda kalırsınız.

Seviyordum diyorsunuz ya, bu çok güzel bişey. Siz sevmeyi biliyorsunuz, ve bu gerçekten çoğu insanın öğrenemeden beceremeden ölüp gittiği bir şeydir.
Siz sevmeyi bildiğiniz sürece karşınıza sevilecek çok şey(hem insan hem de diğer şeyler) çıkacaktır içiniz rahat olsun. Layık olanlarla paylaşırsınız sevginizi umarım.
  • megalomaniac  (12.12.19 18:12:58) 
teşekkürler arkadaşlar.
boşanma olayı bitti, itiraz süresi de bitti. dediğim olay zaten itiraz süresinin bitip kesin kararı aldığımız gün oluyor.

işle ilgili de sanırım kendimle ilgili beklentim yüksek. o yüzden daha iyisi olsun diye dur birazdan şöyle yaparım, dur birazdan şunu okur (işle ilgili) öyle yaparım diye diye erteliyorum. procrastination'un allahı yani.

zaten procrastination temelinde psikolojik olarak kendinden beklentinin yüksek olması ama kendini hayal kırıklığına uğratma korkun varmış. yanlış hatırlamıyorsam okuduğumu :)

her neyse "dertler derya olmuş" gibi, ama olmamış da gibi. kendi ruh halimi türkiye dış siyasetine benzetiyorum. çok gol yemiş, ama yememiş gibi. potansiyeli yüksek, ama henüz olmamış gibi. her şey iyi olacak mı ? belki bir gün, ama olmaya da bilir.
  • oyeaby  (12.12.19 18:43:26) 
Teselli gaz fikirler verilmis ben de dua edeyim. :) Allah ferahlik versin karsiniza çok sevip sevileceginiz beraber yaslanacaginiz birini cikarsin.


  • nick dedigin  (12.12.19 19:05:51) 
hocam ayrılmışsın, bitmiş konu kapanmış dolayısı ile eski eşiniz istediğini yapar, sizde istediğinizi yaparsınız, dolayısı ile kafanızı takmayın.

iş konusu önemli, rocket adam'a katılıyorum, ufaktan ufaktan başlayın anca bitirirsiniz sanki.
  • selam  (12.12.19 21:28:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.