[]

yds kitap tavsiyesi (reader at work?)

3 sene önce ankara üniversitesinin hazırlık sınıfını bitirdim. bi odtü olmasa da fena değildi o zamanlar. b1 olarak başlamıştık... sanırım 2 seviye atladık ve c1 olarak bitirdik. bu 3 senede ek olarak ingilizceyle ilgili bir şey yapmadım. tabii tr altyazılı yabancı film-dizi izlemek dışında. yani çok iyi değil ingilizcem ama kötü de değil. gramerimin fena olmadığını düşünüyorum sadece kelime olarak vs. hamlamışımdır.

çalışma sistemi olarak ne önerirsiniz? kitap olarak veya? reader at work 1-2 tavsiye edilmiş genelde siz önerir misiniz? elinde olan var mı bu kitaplardan veya ankarada ucuza nerden edinebilirim? olgunlardan geçerken gözüme takılmıştı. internette 2 si 50 lira yaklaşık. orda fiyatı nedir tahmini.?


 
ODTÜ yayınlarından reader at work ve more to read de hatırladığım kadarıyla benzer kitaplar. ikisi de iş görür.

Ayrıca sınava yönelik kelime bilgisi için reading words kitabını da önerebilirim. içinde hem test şeklinde kelimelerin eş anlamlıları üzerinden ezberleme hem de reader at work tarzında okuma parçaları var.

kitap şu: www.yargiyayinevi.com

dil bilgisi için de zamanında şunu kullanmıştım: www.kitapyurdu.com
  • In a silent way  (12.12.19 00:12:53 ~ 00:13:38) 
eyv hocam sağol. bu kitaplara da bakarım ama ikinci ellerini veya korsanını buabilirsem anca. reader at work iyiyse ucuzunu bulabileceğmi düşünüyorum ona bakayım


  • papuayenigine02561  (12.12.19 00:18:01) 
Gramer, Youtubeta vedi askaroglu ve kendin de çalış test cozerek
Baglaclari ogren
Kitaba gerek var mi bilmiyorum internetten de makale okusan olur herhalde hatta yds sorularının alındığı dergiler oluyordu.
Paragraf sorularının vs. Nasıl çözüldüğünü ilk youtube ta izle sonra test.
  • wishmaythşngs  (12.12.19 03:49:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.