[]

diziler bitti mi ya

shamelessı resmen bekler izlerdim. artık bakasım yok.
walking dead izlerdim. resmen çöp oldu.
homeland ilk iki sezondan sonra bitti. halen devam ediyormuş yeni öğrendim.
silicon valley severdim. bu sezon bok gibi.

genel olarak dizi muhabbetlerinn de azaldığını, insanların eskisi kadar dizi izlemediğin fark ediyorum. eskiden bir lost bölümü yayınlandığında sözlükte herkes konuşurdu. eski etkileri kalmadı pek sanki?

 
koca g.o.t bok gibi final yaptı, devamlıklık çok zor herhalde bu dizi sektöründe.


  • redeath  (11.12.19 16:12:11) 
dark var 2 sezon izlemediyseniz. kaliteli diziler kalmadı eskisi gibi sanki.


  • fezagezgini  (11.12.19 16:13:59) 
diziler bitmedi, aksine arttı ama eskisinden farklı bir dizi piyasası var. netflix vb platform dizileri, sezonlar 10 bölüm, hepsi aynı anda yükleniyor. pat diye izliyor insanlar, iki gün muhabbeti dönerse dönüyor ve bitiyor. lost gibi, prison break gibi, en son da game of thrones gibi haftadan haftaya merakla beklenen, takip edilen dizi yok piyasada.
hiç olmadığı kadar çok dizi var piyasada şu an aslında.

  • cay koy geliyorum  (11.12.19 16:18:56) 
lostu herkes konuşurdu çünkü lostun son sezonlarının yayınlandığı dönem bile sosyal medyanın emekleme dönemiydi. şimdi insanlar twitter'da, instagram da vs yardırıyor. dizilerin oyuncularıyla birebir iletişime geçiyorlar, kim ne yapsın ergen ve çomar istilasındaki sözlüğe entry yazıp. bilakis en sikko dizilerin bile fazlasıyla konuşulduğunu görüyorum sosyal medyada.


cay koy geliyorum haklı, zilyon tane platform var artık. lostu solda sıfır bırakacak bir sürü de dizi izledim, ilzliyorum. eskiden 10 tane dizi varken, şimdi 150 tane dizi var. yine eskiye göre dizi muhabbeti yapılacak yerlerin sayısı da arttı. tabii ki eski etkisi kalmaz.
  • twq  (11.12.19 16:57:10 ~ 17:04:22) 
dizilerin eski tadı olmadığı gibi bizim de tat almamız körelmiş de olabilir. ama good girls ve godfather of harlem güzel güncel diziler. öneririm.


  • Hakan1980  (11.12.19 18:08:18) 
Lost gibi dizilerin konuşulma sebebi başka izlenecek dizinin olmamasıydı. Başka dizi yoktu herkes izliyordu. Şimdi bin tane dizi var. Arkadaşlarıma bakıyorum neredeyse hiçbiriyle aynı diziyi izlemiyor takip etmiyoruz hatta adını bile duymadigim dizileri izliyorlar.


  • kljgslsdkjsd  (11.12.19 22:36:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.