[]

Ev sahibine esya birakmak

Merhabalar

Bosaltmakta oldugumuz evimizde ankastre ocak/firin/aspirator ve 2 parca banyo mobilyasini ev sahibi tutmak istiyor. Esyalar bosch ve ikea'dan fiyati vs belli ve cok iyi durumda, 2 yil kullanildi.

Fiyatini nasil teklif etmeyi onerirsiniz? Su andaki sifir fiyatlari uzerinden %40-60 gibi bir indirim yapmak mantikli geliyor bana. Yani adam kendisi alsa 3 bine alacaksa 1200-1800 arasi bir fiyat istemek hepsi icin. Ne dersiniz?

 
şuanki fiyat/2'ye anlaşıyorsanız gayet iyidir. tabi eşyaların iyi durumda olduğu senaryoda.


  • awlmi  (11.12.19 13:31:20) 
gideceğin evde kullanmayacağını düşünüyorsan mantıklı. ortalama %50'den vermiş olursun elindekiler.


  • foolrules  (11.12.19 13:31:53) 
Yarı fiyata razı olursa şahane, spotcuya gel al desen nakliye ücret isterler :)


  • John Bloor  (11.12.19 13:34:35) 
ev sahibin nasıl bir insan bilemiyoruz ama eşyaları götürmek istemediğini biliyorsa ve huyunda varsa çingenelik yapar. eşyaları götüreceğinizi ama %50 indirim ile alabileceğini söyleyin. daha da aşağısını isterse götürüyorum diyin. onun kafasında %80 indirim ile almak vardır, benden söylemesi...


  • malheiros  (11.12.19 13:35:22) 
yukarıda yazdıklarıma ek olarak malheiros +1


  • foolrules  (11.12.19 13:53:31) 
yukarıdaki cevaplara katılmakla birlikte, ankastre ürünler sadece takıldığı yerde kullanılacak diye bir kaide yok. bunlar çoğunlukla standart ebatlarda olurlar. o yüzden de, durumları iyiyse, 2. olarak da rahat satarsınız. hele bir de beyaz eşyaların garantisi devam ediyorsa (bi ara 7 yıl garanti olayı vardı) yarı fiyatından bile fazlasına satmanız mümkün.


  • shadowfollower  (11.12.19 14:17:37) 
faturası varsa göster %50 indirdim de.


  • jamswety  (11.12.19 16:02:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.