[]

Kış lastiği için marka önerisi

Arkadaşlar kış lastiği almamız lazım. Güney ili olduğu için kış lastiği konusunda tecrübeli değiliz. Bizim oralar hep yaz:) Ancak kuzeye uzun yola gidilecek muhtelif zamanlarda. Önerdiğiniz marka/model var mıdır? Çok uçuk fiyatlı olmaması tercihimizdir. Belki fikir vermesi açısından 225/55 R18.

Çok ucuk fiyatlı olmasın diyorum, Nokian diyorsunuz:) Ama veritabanına kaydedildi.


 
Kış lastiği konusunda Nokian zirve marka


  • KUCO  (11.12.19 11:49:19) 
petlas lassa al zaten çok kullanmazsın. iyi marka istersen continental iyidir.


  • mikahakkinen  (11.12.19 11:51:03) 
Bende nokian diyorum.


  • E.R.W.  (11.12.19 11:52:24) 
Şu seçeneklerden seçebilir miyiz?

Hankook
Bridgestone
Petlas
  • prole  (11.12.19 12:12:42) 
Hankook ve bridgestone petlas'tan iyidir. İkisinden hangisi iyiyse seçin. Ha petlas da is görür ekstrem şartlar olmadıkça.


  • karacigerim vur kadehlere  (11.12.19 12:25:12) 
@karaciğerim e katılıyorum.
1. michelin conti goodyear pirelli
2. hankook bridgestone nokian falken dunlop
3. kumho sava petlas lassa

sıralama bu. buna göre seç.
  • mikahakkinen  (11.12.19 13:26:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.