[]

Sürekli Kulak Tıkanması

Bıktım artık. Son 6 ayda 4 kere kulağımı açtırdım. Eskiden hiçbir sıkıntı yoktu kulağımda, çubuk falan da kullanmıyorum. Yazın başında bir tıkandı, gittim gliserin kullanıp açtırdım. Sonra bir daha oldu, bir daha oldu derken 4 etti.

3 farklı doktora gittim bu arada üçü de "bazı insanlar böyle oluyor ya yapacak bir şey yok tıkandıkça gel açtır." dedi. Kafayı yiyeceğim 27 yaşıma kadar tıkanmayan kulak şimdi mi 2 ayda bir tıkanma huyuna erişti? Hatta bu sefer daha hızlı tıkandı daha bir ay bile olmadı sanırım. Bir de her açtırdığımda daha fazla canım acıyor. En son gittiğim doktor hiçbir solüsyon kullanmadan çat diye o aleti soktu kulağıma beni bağırta bağırta.

Su falan da kaçırmamaya dikkat ediyorum. gene tıkanıyor gene tıkanıyor. Bir de çok fena ha, bi tıkandı mı hiçbir şey duyamıyorum. Kbb randevusu bulamazsam mecbur 40 lira bayılıyorum bir de özele. Öğrenci adamım çok bana hani.

Neden böyle oluyor? Engellemek için önerileriniz var mı?

 
Benim de 3 ayda bir temizletmem gerekiyordu. Sonra araştırdım otifleks aldım internetten, kulak temizleme jeli diye geçiyor. Bir kere yaptım aynen doktora gittimdeki gibi açtı. Ertesi ay bir daha, sonra 2 ayda bir falan. Artık neredeyse hiç yapmıyorum, kulağım da tıkanmıyor. Bir şeyleri düzenledi mi nedir?

Oysa doktora da kaç kere sordum, ben böyle 2-3 ayda bir size gelmek zorunda mıyım, bir çaresi yok mudur diye. Senin kulak yolun dar, kulağun kiri atamıyor geleceksin demişti... bir de aynen senin anlattığın gibi, yirmili yaşların ortalarında birden başladı...
  • malheiros  (11.12.19 11:04:47 ~ 12:56:36) 
Şu zımbırtı: www.hepsiburada.com


  • malheiros  (11.12.19 11:07:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.