[]

Kasık mantarı

Bundan 10 gün önce kaşıntı olmuştu hemen doktora gittim kasık mantarı dedi. Krem verdi ama bırakın geçirmeyi daha da yayıldı. Kasıntı geceleri dayanılmaz oluyor.

Başına gelen ve tedavi olan var mı?


 
Kremin adı nedir. Terbisil, travazol, travacort, exador gibi kremler olmalı


  • CursedChico  (10.12.19 21:41:55 ~ 21:42:09) 
bunun olmasının belirgin bir sebebi var mı?
daha önce duymamıştım, dikkat edilebilecek bir şey varsa, dikkat edelim başımıza gelmesin
size de geçmiş olsun
  • tamamhosdiyonda  (10.12.19 21:42:33) 
@cursedChico Exoderil

@tamamhosdiyonda bulaşıcı bir türmüş ama çevremde mantarı olan yoktu
  • intern in the house  (10.12.19 21:45:30) 
Boxerdan uzak dur. Normal bildiğimizden iç çamaşırı giy. Banyo gibi genel temizlikten sonra o bölgeyi iyi kurula. Merhemi yaranın biraz dışına taşacak şekilde çevresine ince bir tabaka halinde sür ve iyice yay. Akşama yatmadan yine aynı şekilde uygulama yap. Olabildiğince temiz kalsın o bölge. Ama o bölge suya temas ettiği an her daim iyi kurulamayı unutma ama kaşımayı hemen şimdi unut.
Yara geçtiğinde bile en az 5-6 gün kadar buna devam et.
Tekrar ederse suçu bakterilerde değil kendinde ara. (Doktor değilim ama bir merhem (exoderil) nasıl kullanılmalı konusunda biraz da bilgi sahibi olalım değil mi?)
  • Erva  (10.12.19 22:01:34) 
@flexner wintersteiner uzman doktora gitmiştim tekrar başka doktora gidicem azalmazsa

@Erva Bunları zaten yapıyorum ama azalmak yerine yayılmaya devam ediyor
  • intern in the house  (10.12.19 22:06:06) 
Bana doku örneği olup emin olmuşlardı göğüste. Teşhis önemli.

Bir de terbisil hap da var. Onla paralel de kullanılabilir ama reçete lazım.

Mantar yayılmasın kremleri ayrı, mantarı bitiren kremler de ayrı oluyor.
  • CursedChico  (12.12.19 10:54:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.