[]

arabanin fiyatinin nasil dusuk oldugunu anlatabilirim

arkadaslar ben bmw 3 serisi benzinli 2016 model sportline bir arac almak istiyorum. Kazasiz 50 bin km’den az yapmis araclar 200 bin lira civarinda fiyatlari var, aslinda param var ve almam konusunda maddi bir sikintim yok ama bu araci ucuza dusurdum seklinde ailemi ikna etmem gerekiyor. Bu devirde ayni ozelliklere sahip araclarin piyasalari cok bariz belli ama ben bu arabayi bir sekilde ucuza aldigimi ikna edici bir sekilde anlatmam lazim, cunku arabaya o kadar para verdigim duyulursa bir takim sikintilar yasarim.
-aracin hasar kaydi vs meselesine girersem kazali arac kullaniyor damgasi yemek istemiyorum.
Sizce nasil bie bahane uydurursam 140-150 bin civarina aldigimi ikna edebilirim?


 
hacizden aldım, ihaleden aldım, çok yakın arkadaşımdan aldım, çok zor durumdaki birinden aldım, arabadan anlamayan birisinden aldım, iş karşılığı aldım...


  • bugisme  (10.12.19 20:33:29) 
icradan aldım de.


  • alperz  (10.12.19 20:33:49) 
Arkadaşıma yurt dışına çıkması için çok yardım ettim arabasını bana ucuza satarak teşekkür etti, aradaki fark oradaki 1 aylık maaşı zaten de.


  • influx  (10.12.19 20:37:19) 
mütayitten aldım de. çekleri varmış batmak üzereymiş elinden çıkarmak istiyordu. çöktüm aldım.


  • paudi  (10.12.19 20:51:26) 
icradan alınan araçlar düşük fiyatlı mı oluyor bilmiyorum. konuya vakıf birisi bu aracı bu fiyata satmazlar diyebilir. bence riskli.

aldığım kişiye 3 gün içinde bu meblağ lazımmış mecburiyetten satmış temalı bi açıklama daha garantili. kimse kalkıp bu bahanenin sağlamasını yapamaz.
  • error522  (10.12.19 20:58:19) 
acil ev alması lazımmış o yüzden satıyomuş. acil yurtdışına gidiyomuş elden çıkarması gerekiyormuş vs.


  • jelly bear  (10.12.19 21:03:16) 
Agir kazasi var kelepire aldim de.


  • stavro  (10.12.19 21:05:12) 
Valla bu cevapları baban görse bi tane de kendine almanı ister :)


  • etna  (10.12.19 21:21:59) 
icradan aldım deme sakın, "ağlayanın malı gülene fayda etmez" tarzı cümlelerle bunaltıyorlar insanı.

gümrükten aldım diyebilirsin, gümrük ihaleleri oluyor.
açık arttırmalı araba satış sitesi vardı bir ara, oradan aldım diyebilirsin.
bir arkadaşım sattı, kendisi engelli indirimiyle almış o yüzden ucuza bıraktı bana diyebilirsin.
  • trajikomix  (10.12.19 23:16:03) 
@trajikomix en guzel cevabi siz verdiniz hocam. tam olarak bu zihniyet hakim, gumruk bakanligi ihalesinden vs aldim seklinde bir bahane en makulu gibi geliyor.


  • the feel good  (10.12.19 23:24:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.