[]

insanlarin neden bu kadar geri zekali olmasi

yan yana 2 kisi sigabilecek bir kaldirim var, sagi solu kapali daracik yol. 2 kisi yan yana yuruyor, karsidan gelen kisiyi de gordugu halde o kisinin ustune ustune yurumeye devam ediyor. sanki icinden gececek. cekilecek, saga sola kayilacak yer de olmadigindan resmen omuz atip (gercekten icimden gecmeye calisti sanirim) geciyor ve istifini bile bozmadan yurumeye devam ediyor.

keske ben omuz atsaydim diye sinir oldum. neyse biraz ic dokme seysi gibi oldu. cunku empati yapip acaba soyle soyle dusundu de ondan mi cekilmedi gibi senaryo kuruyorum ama mantikli bir sebep de bulamadim. anlik sinir bozuyor boyle seyler malum. siz napiyorsunuz boyle durumlarda? sinirleniyor musunuz yoksa hic umursamadan devam mi ediyorsunuz?


 
Omuz atma yüzünden adam bıçaklanan, öldürülen bir ülke burası. Gerek yok ayıya bulaşmaya, çalıyı dolaşın.


  • John Bloor  (10.12.19 13:07:55) 
sakin ol kardes, sokak kalabalik yormus seni belli ki.
rahat ol, pozitif ol, kucuk seyler bunlar.
oyle tipler varsa 90 derece yamul, yoluna devam et. hayvana insanlik ogretemedin diye uzulme, bunlarla zaman kaybetme.
  • ebabil curnatasi  (10.12.19 13:08:16) 
Sokakta yürürken öyle insanlar denk geliyor ki bazen, falçatayı saplamaması veya saldırmaması için hiçbir sebep yok. Yürüyen bela kaynıyor ülke. Kaybedecek hiçbir şeyi olmayan bir sürü tip var. Bulaşmam, "neden öyle" oldukları üzerine de düşünmem. Kötülüğün ya da cehaletin ya da çirkinliğin gereği öyleler işte.


  • stoa  (10.12.19 13:16:40) 
ek olarak
2 kişinin sığabileceği üst geçit merdivenlerinde yan yana yürümeye çalışan ve karşıdan gelen kişiye çarptığında oflayıp puflayan insanlar
boş yer varken, özellikle metrobüs-metro-otobüsün kapısında bekleyip insanların geçmesini engelleyenler..sanki mağaradan daha dün çıkmışlar ve şehir hayatındaki ilk günlerini yaşıyorlar.
  • potsdamer  (10.12.19 13:21:21 ~ 13:21:57) 
omuz atarak geçeceksiniz, başka bir çözümü yok bu mallığın.

geçen hafta işe geliyorum, dar bir kaldırımdan geçerken önümdeki mal (muhtemelen öğrenci) kulağına kulaklığı takmış zikzak çizerek yavaaş yavaş kaldırımdan gidiyor. ne tarafından geçemeya çalışsam o tarafa doğru yöneliyor. en son omuz atarak geçtim arkama bile bakmadım.

tabi şöyle de bir olay var, cüssem yerinde benim biraz. dışarıdan gören çekinir. o yüzden biraz korkutucu görüntünüz yoksa omuz atmayı tavsiye etmem. gereksiz kavga çıkar orada.
  • shadowfollower  (10.12.19 13:56:40) 
herseyi kafaya takmaya gerek yok bosver.


  • sizofren06  (10.12.19 14:06:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.