[]

İnstagram Satıcılarına güven?

Güvenip satın aldığınız şeyler oldu mu?
Neye bakıp guvenirsiniz?
Bir alışveriş yapmam soz konusu nasil kendilerinden emin olabilirim neleri kıstas almalıyım?


 
ben olsam almam hicbirinden. su anda yapmasi en kolay dolandiricilik yolu bu. cok kisa surede 50-100k takipcili hesap olusturabilir/satin alabilirsin, yalandan bi web sayfasi bile yaratabilirsin guvenilirlik icin. sonra bas reklami. 100 kisiye 100'er liradan urun satsan hepsini "tedarikte, hazirlaniyor" falan diye oyalasan 10k cepte, kapat hesabi git insanlar ugrasmiyor da 100 lira icin savciyla falan.

meslegim dijital alanda bu arada oyle teyze falan degilim kjsd. ama ak got kara got belli olmuyor artik bu magazalar arasinda. her seyi fake etmek mumkun.
  • hjarteblod  (09.12.19 21:53:04) 
Ben dedalarca aldım.
Takipçi sayısı, paylaşımları, paylaşımlara gelen yorumlar ve bu işi amatör ruhla yapıp yapmadığı fikir veriyor ki ben gıda ürünleri alıyorum genelde.
Çok da memnunum
  • otopsicocugu  (09.12.19 22:01:13) 
hiçbir şey almadım ve almış, memnun olmuş gerçekte tanıdığınız insanların referansı olmadan satın almayın derim.


  • 9kuyruklukedi  (09.12.19 22:22:04) 
Mutlaka dolandiricida vardir ama benim tedariklerini yaptigim bazi saticilar var,gunluk 500 civari kargo yapiyorlar.klasik magazalardan daha fazla ciroya sahip adamlar.
Bizim ev ahaliside gunluk giyim ihtiyaclarini,bijuteriyi vs instagramdan aliyorlar.ufak kizim oyuncak siparisi falan veriyor.simdiye kadar bir sikinti yasamadik.sadece bir kere gorece kiymetli bir urun alisverisinde adama guvenemeyip disarida bulusup teslim almistim.
Eski yayinlarina bak nereye kadar gidiyor.urunlerle videolari vs var mi,ustune google yap.kapida odemeyide secersen muhtemelen yanilmazsin.
  • duptıs  (09.12.19 22:51:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.