[]

Kıl sorunu

Kalçada, popo bölgesinde yoğun kıl olan bir erkek bu kılları nasıl yok etmelidir? Ya da zaman zaman nasıl almalı? Aslında en iyi yöntem epilasyon, çünkü bir daha uğraşma sıkıntısı yok ama (epilasyon yapmıyor neredeyse hiçbi yer erkeğe o bölgeye)




 
evliyseniz eşiniz jiletle oraları alabilir. sevgiliniz de olabilir tabii...


  • herospower  (09.12.19 18:09:33) 
lazer epilasyon harici yok edemezsin. tüy dökücü krem ile en rahat alırsın.


  • jelly bear  (09.12.19 18:19:22) 
tüy dökücü krem ama talimatlarına uyulmalı


  • 9kuyruklukedi  (09.12.19 18:40:11) 
tüy dökücü yarım yamalak alıyor. makasla kısalt gitsin.


  • bezgin adam  (09.12.19 18:41:39) 
Makine ile almak en iyisi bence


  • all girls dream  (09.12.19 19:27:27) 
trimmer... pilipis bodygroom 1000


  • Tears of Devil  (09.12.19 19:55:57) 
tüy dökücü krem kullandım sonra çok sıkıntı çektim

lazer epilasyona gidebilirsiniz. istanbulda mısınız?
  • inekadam  (09.12.19 20:14:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.