[]

ne düşünürdünüz?

2. buluşmanızda karşınızdaki kişinin bitmekte olan bir ilişkisi olduğunu ve son demlerini yaşadığını ancak bir erkek arkadaşı olduğunu öğrenseniz ne düşünürsünüz. daha öncesinde ilişki yaşayacağınıza dair bir şey konuşmamışsınız, arkadaş olarak görüşüyorsunuz ama iki taraf da ilerde bir şeyler olacağını hissediyor. bu durum sizi rahatsız eder miydi?




 
İletişimi direkt keserim. Buluşmam. Mesaj atarsa bi cevap veririm bi vermem, verirsem geç ve tek kelimelik yazarım.


  • megalomaniac  (09.12.19 18:07:20) 
Tam anlattığın gibiyse, el frenini çekmeye, kontağı kapatmaya gerek yok. Ayağını gazdan çek boşa benzin yakma ama frene de basma, yol zaten bayır aşağıya, gittiği yere kadar git bakalım.


  • Hakan1980  (09.12.19 18:22:45) 
Eksi bir puan alırdı ama notu hala geçer ise "Ayrıl da gel" denir başka ne denecek. Ayrılana kadarda görüşülmez.


.
  • kartallar yuksek ucar  (09.12.19 18:25:04 ~ 18:25:37) 
sevgilisinin yerinde olmak istemezdim. baya sevgilisini gözden çıkarmış, birini bulunca şutlayacak.


  • jelly bear  (09.12.19 18:25:09) 
Kendime yapılmasını istemediğimi başkasına da yapmam, hayattaki tek kuralım bu. O yüzden görüşmezdim bir daha.


  • mr. crowley  (09.12.19 18:28:40) 
bu aranızdaki ilişkinin flört miktarına bağlı. ben burada yazdıklarınızdan aranızda bir flört döndüğünü varsayıyorum.

insan böyle durumda mal gibi kendisini dünyanın en özel insanı sanıyor. yani onun mevcut sevgilisi çok aşağılık, ezik, berbat bir insan o yüzden sevgilisi ile ayrılmadan önce sizinle görüşmesi normal.

ama siz aşırı özel, dünya'nın en mükemmel erkeği, harika bir sevgili olacağınız için bunu size yapmayacak. sizinle birlikte iken kesinlikle başkasıyla görüşmeyecektir. siz bambaşkasınız çünkü.

yukarıdaki senaryoya inanıyorsanız devam edin. ama sizinle birlikteyken de başka biriyle görüştüğünü öğrenirseniz ne diyeceksiniz? böyle şeyler yaptığını bilerek ilişkiye başlamıştınız zaten.


şimdi sorunuza dönecek olursak beni rahatsız ederdi. kafamın asla rahat olmayacağı bir ilişki olurdu. o yüzden böyle biriyle ileriye dönük bir şey asla düşünmem.

size ilişkisinin olduğunu söylemesi dürüstlük göstergesi değil. o dürüstlüğü şu andaki sevgilisine yapıp başka birisiyle görüştüğünü söylesin eğer götü yiyorsa.
  • levpontryagin  (09.12.19 18:33:18) 
görüşmelerimiz flört tarzında gecmiyor. gün içinde hiç konuşmuyoruz bile. başka bir iş için birlikte calısma kararı aldık ve yeni tanışıyoruz. aramız çok iyi. ancak o da ben de ilerde bunun arkadaslıktan daha öteye gideceğini fark ettik, bunu görebiliyorum.

onu suçlamalı mıyım ya da kafaya takmalı mıyım gercekten bilmiyorum. eger bana su durumda flört kapısı acsaydı ya da kendi flört etseydi belki gercekten daha fazla kafaya takardım ama dedigim gibi suan günlük düzeyde bir sey konusmuyoruz. aydan aya gorusuyoruz.
  • Stoneface  (09.12.19 18:45:36) 
Aranızdaki ilişkinin flörte evrildiğini hissetmiş ve hayatında biri olduğunu söyleme ihtiyacı duymuş. Ben bi sıkıntı göremedim durumda. Bir yandan senle flörtleşip diğer yandan senden habersiz sevgilisini ekarte etmeye çalışsaydı işler değişirdi tabii. Kız dürüst gayet.


  • epistemic_regress  (09.12.19 18:50:24) 
Etmez. Ufaktan ufaktan bi yara bandı korkusu olurdu tabii ama sevişince geçer derdim şahsen.


  • lisw  (09.12.19 19:08:28) 
ben bu ortamlarda bulunmadigim icin yabancisiyim belki ama "bitmekte olan bir ilişki" ne abi? Sanki bosaniyor da 2 aya mahkemenin sonuclanmasini bekliyor. "iliskinin bitmesi" 30 saniye surer, ne civik bir kavramdir bu.


  • hot potato  (09.12.19 19:13:20) 
@hot potato :

haklısın. tarif etmesi zor, o yüzden "bitmekte olan" dedim. bazı şeylerin koptuğu, diyalogun azaldıgı ve yavaş yavaş "o" yola girilen nokta işte.
  • Stoneface  (09.12.19 19:43:41) 
tek başına kalamayan bağımlı bir kişilik yapısı olduğunu düşünüyorum bu başka bir ilişkinin yollarını yapmadan mevcut ilişkisini bitiremeyen/bitirmeyen insanların. ben güvenmezdim açıkçası.


  • Phoebe  (09.12.19 20:47:02 ~ 20:49:42) 
Etmez ya bitiyormus iste.


  • stavro  (09.12.19 20:59:11) 
Açıkça flört etmiyorsanız, buluşmalar date gibi değilse bence çok büyütülecek bir durum yok. Flört halinde değildik diyorsun, O yöne doğru gittiğinizi fark edip frenlemek için açıklama yapmış işte. Böyle şeyler olabilir ama neden bitirmediğini sor yine de. direkt kötüdür bağımlıdır diye etiketlememek lazım. Kafalar uyuşuyorsa şimdilik görüşmeye ara verip, ayrıldıktan sonra denenebilir.


  • aquarium  (09.12.19 21:17:46) 
Yargılamamak gerekir ama bence riske atma kendini en iyi ihtimal arkadaş falan ol.


  • wacot  (09.12.19 23:41:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.