[]

kulak içi kulaklık iğrenç değil mi ?

ben her zaman normal kulaklık kullandım. son 10 15 yıldır kulak içi kulaklık var. sanki kulağınıza iki kıymık sokar gibi. bu kulaklıklar ile spor yapmak da yürümek de zor çünkü bir süre sonra hareket edince yağlanıp yerinden oynayıp düşmeye başlıyor. hem de ne zaman çıkarsanız pis oluyor. bunları düzgün kullanmanın olayı nedir ? kulaklarımı her duşta temizlerim ancak kulak çöpü kullanmıyorum. bu tarz mutlaka kulak kri yapuşacak bir kulaklığı insanlar nasıl kullanıyor

işin kötü tarafı piyasada normal kulaklık bulamıyorsun artık. hepsi o iğrenç kulak içine dönüştü. en son apple airpods yaptı normal ve güzel. onu da kaybettim. yenisini aipropds 2 alayım dedim. onda da malesef o iğrenç modele dönülmüş onu almayacağım gibi geliyor.


 
spor yapmak yahut yurumek kulak ici kulakliklarla cok daha kolay, kendinize uygun olanini kullanmaniz sartiyla. mukayese kabul etmez rahatlik farki, biri deve digeri araba gibi dusunun. kulaktan cikarip takinca da pis olmuyor, kulaginizla ilgili bir sorun olabilir kgb'ye gorunebilirsiniz.


  • hewit  (09.12.19 14:33:23) 
normal kulaklık benim kulak kıkırdağımın ergonomisine uygun değil ve aşırı ağrıtıyor. kulak içi kulaklık candır.


  • xrated  (09.12.19 15:15:43) 
Yağlanıp yerinden oynayıp düşmeye başlamıyor ve ne zaman çıkarsak pis olmuyor aslında ve bence de eski sert kulaklıklardan çok daha rahat. Kayıp düşüyorsa ucu küçük geliyor olabilir mi? Birazcık iyi modellerin kutusunda üç boy uç oluyor, ben medium'la rahat edemediğim için small kullanıyorum, belki siz de large uçla daha rahat kullanırsınız.


  • kobuzchu kiz  (09.12.19 15:41:13) 
Şuradaki kulakligim.net kulaklıkların çoğunluğu kulakiçi kulaklıklardır ve düzgün kullanılırsa hbiri zararlı yada pis değildir. O sarı şeyin adı earwax ve kulağın kendini koruma yöntemidir. Çubukla yada parmakla onu almak kulağın savunmasını almaktır ve kanımca ancak dışarı taşmadıkça müdahale edilmemelidir.


  • kesköse  (09.12.19 15:43:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.