[]

hangi ülke vatandaşları sağlık için tr gelir ?

bir sağlık turizmi şirketim var. daha yeni. ben şimdi google ve facebook a reklam vericem. acaba spesifik olarak hangi ülke için bu reklamları versem ? rusya ve ingiltere mantıklı geldi. ruslar tr sıcak diye geliyor. antalya vb yönlendiririm, ingilizler de fiyat performans ı görece iyi olduğu için gelir diyorum.

bir de ikinci bir soru. bu reklamları vermek için google ve facebook a kendim mi ulaşayım yoksa seo şirketi falan mı bulayım.


 
maslak acıbadem hastanesi arap dolu oluyor


  • kveldulv  (09.12.19 14:08:51) 
araplar ile çalışmak istiyorum mesela. nereye yazı yazmam lazım. google KSA veya google UAE ye nasıl ulaaşbilrim 'aga ben size reklam vermek istiyorum' diye.


  • charlotte blanc  (09.12.19 14:11:54) 
Ab vatandaşları da geliyor Tr’ye sağlık için. Diş yaptırma ya da saç ektirmek için full çekiyor sağlık sektörü...

Seo şirketiyle anlaşmana gerek yok sen reklam verebilirsin google’dan direkt olarak telefon aç google’a yardımcı olurlar
  • Boris  (09.12.19 14:27:15) 
Sağlık turizmi şirketi kurup hangi ülke vatandaşları diye sormanız garip geldi öncelikle.

Reklamcılık için, dijital pazarlamaya yönelik hiç bir fikriniz yoksa eğer benim tavsiyem bir ajansla çalışmanız olacaktır.

Reklam basit olarak facebook business ve google ads direkt çıkılabilir, yani nereyle iletişime geçmeliyim diye bir şey yok, şu anda hemen bir bölgede belli kitleyi hedefleyen bir reklamı çıkmanız 1 saat sürmez.
  • atom karincanin torunu  (09.12.19 14:27:20) 
araplar zengin araplar saç ekimi için paket turlar geliyorlar. fransada çoklar.


  • mikahakkinen  (09.12.19 14:28:08) 
Google'a reklam vermek icin kimseye ulasmaniza gerek yok ki. ads.google.com'dan bir Google Ads hesabi acip reklam kampanyasi olusturup nerede gozuksun istiyorsaniz sececeksiniz.

Ama anladigim kadariyla sektore uzaksiniz, o yuzden en guzeli bir reklam ajansi ile calismaniz olabilir.
  • crown  (09.12.19 14:29:20) 
kanada ve guney amerika ulkelerine de yonelebilirsiniz, arjantin, brezilya vs ama bunlar nis ve emek isteyen pazarlar olacaktir. kanada avrupa gibi kolay bir pazar olur.


  • hewit  (09.12.19 14:35:28) 
saç ekimi için İsviçre'den gelen bir sürü insan tanıyorum; her İsviçre donusunde de ucagin bir kısmı saç ekimine gelmiş İsviçreli oluyor, çünkü ucuz.

Doğru bir reklam ve çalışma prensibi ile çok ülkeden insan çekersiniz bence.
  • fraise  (09.12.19 14:53:52) 
ankara'da arap, iranlı ve azeri çok görüyorum.


  • 9kuyruklukedi  (09.12.19 17:56:43) 
İngiltere'de çoğu sağlık hizmeti bedava diye biliyorum. Hatta AB'den çıkmak istemelerinin en büyük sebebi bu. Ancak diş tedavisi vs. nasıl bilmiyorum.

Amerika'da sağlık hizmetleri çok pahalı mesela. AB ülkeleri olabilir: bizim Hollanda'daki akrabalar gözlerine lazeri burada yaptırmışlardı mesela. Bunun gibi ülke ülke araştırmak lazım. Ekşi sözlük'teki ülke başlığına girip, hasta, hastane, klinik gibi anahtar kelimelerle bir aratın.


.
  • kartallar yuksek ucar  (09.12.19 18:31:44 ~ 18:33:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.