[]

App senelik üyelik ücreti

Normalde cep telefonu uygulamalarına para vermeyen biriyim. O yüzden konudan hiç haberim yok.

Apple store dan indirip 2 senedir düzenli kullandığım bir uygulama var. Para verip kullandığım tek uygulama. Çok da memnunum kendisinden.

Lakin şöyle bişi var. İlk üye olduğumda yıllık aidatı 25 tl gibi sembolik bişeydi. Ertesi sene tam üyeliğim bitmeye yakın sitelerinden baktım üyelik ücretini 100 tl ye çıkarmışlar.
O ara da bana bir link attılar, eski üyelerimize özel bu linkten girin, yıllık aidat 50 tl ödeyin diye.
Yaptım hakkaten 50 tl çekildiği.

Şimdi yine üyeliğim bitiyor, aidatı 150 tl ye çıkarmışlar pofff.. bana da link atmışlar yine burdan yenileyin üyeliğinizi 99 tl ödeyin diye.

Hiç oralı olmasam, bu sene de geçen seneki gibi karttan 50 tl çekme gibi bir tatlı ihtimal oluyor mu?
Eski üye olarak tanımlanmışsam mesela?

Ya da linke girip 99 tl olarak seçmezsem, bayaaa herkes gibi 150 tl çekerler mi haşırt diye?
Bu sene benden ne kadar çekilecek görebileceğim bir yer var mı? Son 1 haftam kaldı üyeliğimin yenilenmesi için..
Napayım yav:(

 
Uygulama geliştirici panelinden abonelik ücretleri belirleniyor yani yearly_price gibi bir değer oluyor bunu 99tl yaptılarsa senin yenilemen geldiğinde 99 çeker. Kişiye özel bir yapılandırma yok yani.


  • deligine yuvarlanmis tavsan  (09.12.19 13:46:55) 
Kartla abone olduysanız mobil uygulama arayüzünde varsa vardır ilgili alan, eğer appstore üzerindense aboneliklerim gibi bir arayüzünüz olmalı diye tahmin ediyorum, play store'da böyle bir yer var en azından.


  • atom karincanin torunu  (09.12.19 14:29:26) 
Ayarlardan en üstte isminize tıklayın. Oradan itunes & app stores a gidip apple id yazan yerden apple id görüntüle. Aşağıda abonelikler var. O kısımdan abone olduğunuz programı bulup üyeliği iptal edin. Sonra iptal edilmişler kısmından aynı fiyattan tekrar yenileyin. Ben bu şekilde bazı uygulamaları 5 sene önceki fiyattan kullanmaya devam ediyorum. Apple’a da yazdım bu açığı ama sallamadılar


  • catch the arrow  (09.12.19 17:09:11) 
Benim para ödediğim 2 uygulama var, 2sine de 2-3 yıldır aynı parayı ödüyorum. Mesela memrise hala yıllık 27 TL.


  • noluyo yaa  (09.12.19 17:17:42 ~ 17:18:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.