[]

Ayak numarası 41 ve üstü olan Kadınlar nereden ayakkabı alıyorsunuz ?

Dalga geçecekler öte tarafa gitsin. Evet 41 ve üstü numara ayakkabı giyen Kadınlar var. Spor ayakkabılar erkek reyonundan hallediliyor ama özellikle iş hayatına ve resmî giyime uygun ayakkabı nereden alsak ? Fitbas var benim bildiğim ama tasarım ve kalitesini hiç beğenmiyorum. Ninewest de aynı şekilde kalitesi iyi olmadığı gibi çok da pahalı ve fazla çeşit yok zaten. Fikri olanlar yazarsa çok sevinirim.




 
hm de 41 var galiba.


  • benaslinda  (09.12.19 11:11:21) 
Ayak numaram 41 değil ama fikrim var. Kişiye özel ayakkabı yapan bir yerden 1-2 çift güzel ayakkabı yaptırsanız uzun süre kullanabilirsiniz.

www.divannikundura.com Ben buraya bir ayakkabı yaptırdım, web sitesinde hep süslü yüksek topuklu modeller var gibi gözüküyor ama istediğiniz topuk boyu ve rengi kullanarak çok güzel ofis ayakkabısı, ciddi ayakkabı yaptırabilirsiniz. Fiyatları da Nine West'in yeni sezonundan daha uyguna gelir.
  • kobuzchu kiz  (09.12.19 11:20:43) 
Deichmann, 37numara.com (dükkan bostancı'da), Zara, tajnamoda.com, keymandesign.com


  • inawen  (09.12.19 11:43:49) 
bonjflats.com bunlar yeni oldukça şık ve alçak ayakkabıları var. bir kez aldım ama kalıpları küçüktü 42 oldu (40-41 arası değişiyor ayak numaram genelde bazı spor ayakkabılar hariç)

şaşırtıcı ama oysho'da harika ayakkabılar oluyor 41 genelde mağazada indirime giriyor, online'da pek indirime kaldığına rastlamadım.

Nursace'den aldım birkaç kez ama 41 yaptıkları model son yıllarda azaldı, pahalı fakat çok dayanıklı.

Beymeni sürekli takip ediyorum 41de kalan numaralar olabiliyor, son birbuçuk sene kurdan uçtu ama yine de yabancı markalara bakmalı. Aquazurranın düz tabanları çok çok şık genelde 41 indirime düşüyor.

Massimo dutti de indirimde toplanabileceklerden, zaranın üst segmenti ayarındaydı fiyatlar ama biraz aşitlendi zamlarla. zaraya da bakılabilir.

ayakkabı yaptırmanın sonu hep hüsran oluyor, ben olsam yaptırmam zira 41 kalıba kadın ayakkabısı yapacak pek de yer yok. 41 diyip 40ı kalıba koyan genişleten ayakkabıcıya rastladım defalarca ortaokul lisem yıllarımda çaresizce ayakkabı ararken.

Bu arada hotiç de zaman zaman 41 yapıyor belli modellere.

beauty omelette var türk, nurbilenyavuzerin mmarrkası çok rahat güzel ayakkabılar yapıyorlar, fiyatlar yüksek, değer rahatlıklarına. indirimde alışveriş yaptım sadece ve en son 41 var.
  • kullanıcıadımbuolsun  (09.12.19 12:21:49 ~ 12:24:36) 
Evimin yakınında mağazası var oradan biliyorum incelersiniz www.iriadam.com


  • candanag  (09.12.19 13:12:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.