[]

haslama yemegine salca koyuyor musunuz

tavuklu haslamaya mesela.




 
yagda kızartacaksan konabilir salcanın erimesi lazım bi yagın ya da suyun içinde.
ben her ihtimalde koymam ama salça sevmiyorum.

  • erty_ksk  (08.12.19 17:24:42) 
ben de koymicaktim, tarifte de yoktu zaten, salcasiz guzel olmaz saman gibi olur dedi arkadasim. ilk defa yapiyorum da sanki salcasiz oluyordu her yerde de, salcali yapan var mi ki. demin gittim baktim mesela kirmizi kirmizi, hic haslama yemegine benzemedi. salcayi severim ama her yemege koyuyoruz zaten, haslamaya koymayalim bari. bi daha koymicam.


  • aydonno  (08.12.19 17:30:01) 
Haşlama. Adı üstünde sadece haşlama. Salça konmaz


  • ground  (08.12.19 17:55:40) 
haşlamaya salça koyulmaz.
haşladığınız suya tuz ya da zevkinize göre çeşitli baharatlar, patates, havuç, soğan vb. koyabilirsiniz, saman gibi olmaz.

zaten haşlama gibi bir şeyi salçalı yapmak için önce haşlayıp, sonra kavrulmuş salçada tavuğu çevirmeniz gerekir en azından.
  • blatta hiberna  (08.12.19 18:28:13) 
Allah allah haşlamaya salça konmaz dendiğini de ilk defa duyuyorum. Gerçekten ilk defa duyuyorum çünkü ben hep koyarım. Sebze haşladığımda aynı anda, et türü şeylerde de pişmeye yakın koyarım. Çok da güzel oluyor tadı.


  • superfluid  (08.12.19 18:53:23) 
Olmaz. Sacla konulursa yemem. Et ve patates olacak, sade olacak.


  • stavro  (08.12.19 19:54:03) 
yemek yaparsam hicbi seye salca koymuyorum. cok aci bir tadi ve kokusu var bence. salca yemegin tadini cok kotulestiriyor.


  • xvyz  (08.12.19 20:01:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.