[]

Nisan ayında kesilen trafik cezası?

Eve dün tebligat gelmiş. tee 4 Nisan'da hız cezası, yav ben arada araca muayane bile yaptırdım. 8 aydır gelmeyen ceza neden bugün geldi, sene sonu geldi hedefler mi tutmadı nedir. Az buz da değil 500 lira ceza gelmiş. O gün neredeydim ceza doğru mu diye OGS sorgulayayım dedim, o bile 6 aydan öncesini sorgulatmıyor :) Yok yani ceza yediysek doğruysa ödeyeyim sıkıntı yok hak etmişimdir de, böyle 8 ay ceza mı bekletilir. Var mı başka böyle çok geriden ceza gelen?




 
1 yıl sonra bile gelen cezalar var maalesef


  • 112 hayat kurtarır  (08.12.19 10:22:00) 
gecen ay 1 yil onceki ceza gelmis. bir de faiz isletmisler.


  • brkylmz  (08.12.19 10:34:04) 
Devlet kurcaladikca bulduklarindan para istiyor daha eski cezalarda gelebilir hazir ol


  • basond  (08.12.19 10:39:02) 
Dönem dönem toplayıp yolluyorlar. 1 yıllık ceza ödediğimi bilirim.

Mevzu biraz da şundan kaynaknakli, bu posta masraflaeinicin (ciddi yekun tutar) ödenek lazım, bunun planını başta doğru yapmayınca bekliyor cezalar sonra bütçeye dahil edilip para çıkınca hepsini yolluyorlar.
  • kisa  (08.12.19 11:21:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.