[]

Kargo Sorusu

Merhaba duyuru ahalisi.

Hepsiburada.com'dan geçtiğimiz günlerde 23 parça sipariş verdim.

Siparişlerimin 2'sinin satıcısı hepsiburada'ydı, diğerleri farklı mağazalar...

Şu anda siparişlerim peyderpey teslim ediliyor fakat bugün haftasonu tatili olduğu için kargomu çalıştığım iş yerindeki danışma görevlisi arkadaşa teslim etmişler.

Akşam kargolarımı almaya gittiğimde bir ürünün teslim edilmediği halde teslim edildi olarak sisteme girildiğini gördüm.

Yani satıcısının hepsiburada olduğu 2 üründen biri (masa lambası) teslim edilmiş, diğer ürün (dikey elektrik süpürgesi) teslim edilmemiş. Hatta elektrik süpürgesinin faturası masa lambasının kolisinin üstüne yapıştırılmış.

Mesai saatleri bittiği için kargo şirketi ve hepsiburada müşteri hizmetlerine ulaşamadım.

Sizce ilerleyen günlerde beni neler bekliyor? Kargo şirketi biz teslim etmişiz deyip olaydan sıyrılabilir mi? Mağdur olma durumunda hangi tarafı mahkemeye vereceğim?

Not: Kamera kayıtları var elimde. Kargo şirketi HepsiJet diye bir şey olmasına rağmen paketleri sürat kargo teslim ediyor. Ayrıca kamera kayıtlarına göre Kargo şirketi çalışanları, danışmadaki arkadaşa süpürgeye benzeyen bir şey teslim etmemiş.

 
kamera, mahkemeden falan ziyade güzelce durumu bildirin satıcıya
çözümlenecektir. bu sistemde alıcı her zaman haklıdır
böyle şeyler çok oluyor
kötü niyetli insanlar bunu çok yapıyor; sipariş eksik geldi gibi vs vs. (n11,gittigidiyor, hepsiburada)
İyi niyetli olarak belirtin çözümlenecektir
  • tamamhosdiyonda  (08.12.19 09:11:31) 
musteri hizmetlerine, kamera goruntulerinde de binaya urunle giris yapmadiklarini soylerseniz cozerler. kargolar bok olmus durumda su an. muhtemelen indirmeyi unuttular.


  • brkylmz  (08.12.19 09:14:49) 
teslim edilen paketin üzerinde 1/2 vey 1/1 yazıyorsa paketlerden biri arabada unutulmuştur. kargo teslim eder sonradan.


  • walter white kilikli  (08.12.19 15:32:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.